Sreča v nesreči

Zablodela krogla se je odbila od njene glave

R.T.
25. 2. 2017, 17.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Ženska iz mesta Redmond v zvezni državi Oregon je ob naravnost neverjetnem dogodku, ko je v njen dom skozi zid priletela krogla in se odbila od njene glave, utrpela zgolj manjšo oteklino.

Profimedia
Balistični strokovnjak je ocenil, da je Rotar streljal iz prvega nadstropja hiše, Krambergerja pa so zakrivala drevesa. Pijani strelec je bil vseeno natančen.

Policija v Remondu pravi, da je v začetku tedna neimenova ženska doma gledala televizijo, ko je pri njenem sosedu odjeknil strel. Krogla je prebila zid njegovega domovanja, ograjo in zid hiše, v kateri je živela nesrečnica. V sobo je vstopila skozi uokvirjeno sliko, do trenutka, ko je zadela njeno glavo, pa je bila hitrost krogle upočasnjena že do te mere, da se je od glave nič hudega sluteče gospe zgolj odbila in na njej pustila »buško«.

Načelnik policijske postaje Curtis Chambers je za časopis The Bulletin dejal, da bi bolečino lahko primerjali z udarcem, ko »nekdo v vas zaluča manjši kamen.« Gospa incidenta ni želela komentirati, saj da ni vreden tolikšnje pozornosti.

Soseda so obtožili nezakonite uporabe orožja in dejanja ogrožanja varnosti, storjenega iz malomarnosti.