Odvratno

Podgana v piščancu?

R.T.
20. 9. 2016, 09.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Rosemary Thomas je bila v nedeljo, ko je s sestro, hčerko in nečakinjo obiskala restavracijo Popeyes v Harlemu, priča nadvse šokantnemu dogodku.

Facebook
Nepridiprav v ocvrtem piščancu.

Facebook
Restavracijo so pristojni na oddelku za zdravje v New Yorku nazadnje pregledali aprila, ko so ji podelili celo najvišjo oceno.

Rosemary je naročila ocvrtega piščanca, v jedi pa se je skrivalo skrajno nepričakovano presenečenje. Za dodatek jo je pričakala ocvrta glava podgane, kar je kot zavedna državljanka skrbno dokumentirala in fotografije objavila na Facebooku.

Pripisala je, da je bil to izjemno travmatičen dogodek za njeno hčerko, ki naj bi pozneje ob bruhanju cel dan preživela na stranišču.

Restavracija je sicer v preteklosti že bila opozorjena na težave s čistočo, pri čemer so pristojni inšpektorji večkrat poudarili, da »obstajajo dokazi o prisotnosti miši ali živih miši v njihovih prostorih«.

Rosemary se naj bi te dni srečala z lastnikom restavracije in mu »piščanca« predala, ki naj bi ga poslali na preiskave ter ugotovili izvor nepričakovanega »tujka«.