Zanimivosti

Z risbico do fantastičnih nagrad!

Š. K.
2. 9. 2016, 09.26
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

V sklopu projekta (PO)misli na otroke, vozi varno vabimo k sodelovanju otroke od prvega do tretjega razreda, da si z risbico prislužijo MEGA nagrade!

NATEČAJ: RISANJE RISBIC NA TEMO »JAZ V PROMETU«

K sodelovanju vabimo vse otroke od prvega do tretjega razreda osnovne šole. Z natečajem izbiramo najboljšo risbico na temo »JAZ V PROMETU«.

Risbice nam do 12. septembra pošljite na naslov: UREDNIŠTVO SVET24.SI, PAPIRNIŠKI TRG 17, 1260 LJUBLJANA POLJE, ali jih naložite v našo galerijo na spletni strani www.svet24.si/risbice, s pomočjo obrazca. Poleg poslanih risbic nam nujno napišite: ime otroka, ime osnovne šole, razred, ki sodeluje v natečaju, in kontakt osebe, ki jo lahko obveščamo o rezultatih natečaja.

Če sodelujete kot razred ...
Vsak razred lahko sodeluje z največ tremi risbicami, ki jih lahko izberete sami ali pa odločitev prepustite naši strokovni komisiji.

Tri zmagovalne umetnine vsakega razreda bomo nato izpostavili na našem spletnem portalu Svet24.si, kjer bodo v drugem delu akcije vsi obiskovalci spletne strani lahko oddali svoj glas za najljubšo otroško umetnino.

Glasovanje za NAJ RISBICO bo potekalo med 14. in 25. septembrom, zmagala pa bo tista risbica, ki bo prejela največ glasov.

Lastnik zmagovalne risbe bo svoji šoli prislužil prikazovalnik hitrosti »Vi vozite«, ki ga bo doniralo podjetje Sipronika, skupaj z brezplačnim enoletnim dostopom do izmerjenih podatkov prek spletnega portala www.vi-vozite.si. V podjetju Sipronika se namreč zavedajo odgovornosti vseh udeležencev v prometu, zato želijo s svojim prispevkom vzbuditi zanimanje za uporabo statističnih podatkov o prometu tudi med njegovimi najšibkejšimi udeleženci.

To pa še ni vse! Zmagovalec bo s svojo umetnino razredu prislužil tudi fantastično nagrado, enodnevni izlet v neznano, mega Lino nagrade, lutkovno predstavo Pasavček v prometu in peresnice Kuža pazi, ki jih podarja Zavarovalnica Triglav. 
Avtorja zmagovalne risbice pa čaka še posebna nagrada.


Pa ostali?
Tudi na preostale sodelujoče nismo pozabili! Nanje čakajo lutkovne predstave na šoli Agencije za varnost v prometu, »Pasavček v prometu«, 120 dvojnih peresnic »Kuža Pazi« Zavarovalnice Triglav in številne druge nagrade.