Zanimivosti

Ima pomlajeno kožo brez injekcij in botoksa!

Promocijsko gradivo
9. 4. 2016, 08.17
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Kaj uporabljajo Tjaša Železnik, Rebeka Dremelj, Ula Furlan in mnoge druge znane Slovenke za gladko in sijajno kožo brez gub?

Vsakič, ko vidimo Tjašo Železnik, smo navdušeni nad njeno pomlajeno in napeto kožo. Zadnje čase so pot do gladke kože brez gub našle tudi mnoge druge Slovenke.

Zanimalo nas je, kaj uporabljajo za čudovito negovano in zglajeno kožo. Zvezdnice so nam priznale, da je njihova skrivnost LUX-FACTOR 4D HYALURON krema proti gubicam, ki jo redno uporabljajo zadnje tedne. Veliko smo že slišali o tej »čudežni« kremi s hialuronom, ampak tokrat smo prvič videli dramatične rezultate, ki so nas osupnili.

Tjaša Železnik: "Včasih se mi zdi, kot da sem se pomladila za nekaj let. 4D kremo s hialuronom vsekakor priporočam vsem ženskam."

Intenzivna pomlajevalna krema z botoks učinkom
Znanstveniki so z dolgoletnim razvijanjem patentirane LUX-FACTOR 4D ANTI-WRINKLE FORMULE uspeli razviti kremo, ki koži povrne dragocene količine hialuronske kisline. Z učinkovitejšim biotskim delovanjem 4D HYALURON krema proti gubicam spodbuja kožo, da uspešneje absorbira hialuron v globlje plasti kože in tako od znotraj zapolni gube.

Tako Lux-Factorjeva formula proti gubam s 100 % naravnim hialuronom evropskega porekla zagotavlja dolgotrajno navlaženo kožo in mlajši videz obraza. Koža je po uporabi vidno pomlajena in bolj sijočega videza.

Zakaj Tjaša Železnik, Rebeka Dremelj, Ula Furlan, Vesna Jankovič in Jasna Kuljaj prisegajo na LUX-FACTOR kremo proti gubam in ne na botoks ali injekcije?
Invazivne metode pomlajevanja kože z injekcijami in botoxom izgubljajo na svoji priljubljenosti, saj jih spremlja visoko tveganje, da poseg ne bo prinesel optimalnega rezultata. V medijih lahko vsakodnevno opazujemo spodletele poskuse zvezdnic, da si z operacijami ali botoxom povrnejo mladosten videz. Rezultati so pogosto bizarni in zastrašujoči.

Veliko varnejša in boljša alternativa je preverjeno učinkovita LUX-FACTOR 4D HYALURON krema proti gubam, ki na naraven in povsem varen način preko biotskega delovanja na celične stene gladi gube in tako preprečuje nadaljnje staranje kože ter ohranja njen mladosten videz.

LUX-FACTOR 4D HYALURON deluje na gube od znotraj in preprečuje nadaljnje staranje kože. Na ta način varno poskrbite za osupljivo boljšo strukturo kože brez nevarnih in trajno škodljivih posledic, kot če bi se odločili za injekcije ali operativno zategovanje kože.

Toda POZOR pred ponaredki in kremami, ki obljubljajo čudeže, a niso klinično testirane!
Kreme s hialuronsko kislino so postale najodmevnejši lepotni trend. Zato se je na trgu pojavilo veliko izdelkov, ki obljubljajo pomladitev kože in manj gub. Veliko uporabnic pa na žalost čez čas ugotovi, da bi bilo vseeno, če bi kupile navadno kremo.
Mnogi ponudniki zatrjujejo, da njihov izdelek deluje, vendar obljub ne podpirajo z dokazi. Niti nimajo ustreznih certifikatov, njihove učinkovine niso klinično testirane in so sumljivega porekla.

K sreči je sedaj na voljo LUX-FACTOR 4D HYALURON KREMA PROTI GUBAM, ki ima po besedah mag. farmacije Nine Šurbek Fošnarič vse potrebne certifikate, vsebuje izključno naravne sestavine, je klinično testirana in popolnoma varna za uporabo brez škodljivih stranskih učinkov.
Mag. farmacije Nina Šurbek Fošnarič nam je priznala: "Tudi sama za nego obraza uporabljam izključno Lux-Factorjevo kremo 4D Hyaluron in jo toplo priporočam vsem, ki si želite zdrav in mladosten videz kože!"

LUX-FACTOR 4D HYALURON krema proti gubam je bila testirana na 800 ženskah in izkazalo se je, da se je videz izraznih in globokih gub ter drobnih linij ob redni uporabi zmanjšal do 80 % v samo dveh tednih. Poročale so tudi, da je njihova koža do 60 odstotkov bolj navlažena. Tudi uporabnice z najbolj občutljivo kožo niso imele nobenih iritacij ali neprijetnega občutka na koži.
Po enomesečni terapiji z LUX-FACTOR hialuronsko kremo proti gubam pa uporabnice niso želele uporabljati nobene druge kreme proti gubam!

Fantastičen napredek Tjaše Železnik po 14-dneh uporabe kreme proti gubicam:

Tjaša Železnik, igralka
"Že po dveh tednih uporabe sem opazila razliko. Koža je bila takoj lepša in bolj gladka. Gubice so postale nekako manj opazne, kot da bi jih krema zapolnila in zgladila. Pa na splošno, moram reči, da je koža bolj sijoča in sveža. Včasih se mi zdi, kot da sem se pomlajšala za nekaj let. 4D kremo s hialuronom vsekakor priporočam vsem ženskam."


Ula Furlan, voditeljica
Na vprašanje, katera krema proti gubicam jo je navdušila, je Ula dejala: "Oh, definitivno je to Lux-Factor 4D Hyaluron, ker zmanjšuje gubice (mhm, tudi na to je bilo treba začeti mislit), kožo navlaži od znotraj, predvsem pa ima 100 % naravno hialuronsko kislino in preverjeno vrača svežino."


Rebeka Dremelj, pevka
"Prav navdušena sem nad tole kremo proti gubicam znamke Lux-Factor! Kot številne znane Slovenke sem jo začela uporabljati tudi sama, rezultati pa so res dobri. In njihovi izdelki niso testirani na živalih, kar je še dodaten plus. Toplo priporočam, drage dame, je vredno poskusiti."

Kako poceni do preizkušeno najučinkovitejše kreme proti gubam LUX-FACTOR?
Prav zdaj dobite LUX-FACTOR 4D HYALURON kremo proti gubam po promocijsko znižani ceni z več kot 50 ODSTOTNIM popustom, samo na www.lux-factor.com.