Zanimivosti

Horoskop za petek, 11. marca

W.Y.
11. 3. 2016, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Profimedia
Kako kaže?

OVEN – Brezpogojna ljubezen bo tista, ki vam bo pokazala pravo pot. Današnji dan bo v znamenju osebne in duhovne rasti. Razčistiti boste morali s tistim, kar vas bremeni. 

BIK – Ne dovolite, da vas prevzamejo negativna čustva. Vaše počutje se hitro spreminja, tako rekoč iz minute v minuto, pa še posesivni postajate. Premislite o drugačnih rešitvah. 

DVOJČKA – Pred vami je dan, v katerem se boste veliko učili in pridobili paleto novega znanja. Obdobje bo prineslo ravnovesje in čustveno skladnost. Na svoj način vas bodo privlačile skrivnosti. 

RAK – Pred vami je razburljiv delovni dan. Na poslovnem področju vas čaka burna polemika in težko boste dosegli kompromis. Vaše psihično zdravje bo trpelo, zato potrebujete nekoga, ki vas bo spodbujal k pozitivnim dejanjem. 

LEV – Kolo usode se bo tokrat zavrtelo v vašo korist. Spremljali vas bosta odločnost in temperamentnost. Popaziti bo treba, da boste imeli svetle misli, ki vas bodo bodrile. 

DEVICA – Danes se bo v vas pojavil nemir, ki vas bo spremljal ves dan. Nekdo se vam bo lahko zlagal ali pa vas speljal na tanek led. Odlično zdravilo za današnji dan je meditacija. 

TEHTNICA – Nekaj bo preloženo in popoldne ne boste vedeli, kako in s kom naprej. Rešitev bo prišla kmalu, povsem spontano. Previdno v ljubezni, morda oddajate nasprotujoče si signale. 

ŠKORPIJON – Danes boste dosegli odlične rezultate, ki pa bodo posledica vašega ponavljajočega se dela. Nekaj vas bo tako močno potegnilo, da boste za vse ostalo popolnoma gluhi. 

STRELEC – Kamenčki v mozaiku usode se bodo harmonično sestavljali v pogledu službe. Dogodkov ne boste smeli prehitevati, kajti počasi se daleč pride, sprijaznite se s tem. 

KOZOROG – Prodorni boste, neposredni in malce agresivni. Pri delu se bodo pokazale številne nepravilnosti, zato bo vaša slaba volja vplivala na vse prisotne v službi. 

VODNAR – Pred vami je dan, ko bi bilo dobro izogibati se trgovin. Zelo vas bo namreč vleklo v nakupe, ki niso ravno nujni in so namenjeni predvsem zadovoljevanju nekih vaših dnevnih muh. 

RIBI – Na delovnem mestu se odločite in naredili boste prerez. Prosti čas bo priložnost za razvajanje v dvoje. Razpoloženi boste tudi za globoke čustvene pogovore.