Zanimivosti

Izberite si ugodnost, ki vam je pisana na kožo

Promocijsko gradivo
1. 7. 2015, 05.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Družina lahko s Programom zvestobe Telekoma Slovenije prihrani tudi sto evrov in več na leto!

Program zvestobe Telekoma Slovenije ponuja številne ugodnosti
Ker je program zvestobe Telekoma Slovenije pisan na kožo uporabnikom, lahko z njim prihranijo tudi več kot sto evrov na leto. Ugodnosti si je moč aktivirati in izbrati osebno v Telekomovem centru ali na portalu Moj Telekom.

Družina, ki je z nami delila svojo izkušnjo, je točke zvestobe že unovčila: "Zbrane točke iz leta 2015 je treba porabiti do 31. 3. 2016, zato smo pred dnevi hčerki napolnili račun Mobi za 10 evrov in tako porabili skoraj vse zbrane točke." 


OSEBNA IZKUŠNJA
Ena od zvestih družin je povedala: »Že četrto leto zapored uživamo v prednostih, ki nam jih omogoča članstvo Programa zvestobe Telekoma Slovenije. Pred leti smo v Telekomovem centru izpolnili pristopnico in od takrat se nam vsako leto točke samodejno zbirajo in nam prinašajo ugodnosti. Doma imamo internet, televizijo ter fiksno in mobilno telefonijo Telekoma Slovenije. Septembra smo zamenjali pakete in vse storitve povezali v paket Modri. Hčerka mobilnega telefona še ne uporablja veliko, zato za zdaj uporablja predplačniški paket Mobi,« povesta zadovoljna zakonca, ki sta se lani včlanila še v Program zvestobe prek portala Moj Telekom, s čimer je družina prejela dodatnih 200 točk. Naročili so se na skupni račun, ki jim poleg večje preglednosti nad računi za telekomunikacije prinaša še vsak mesec dodatnih 50 točk. Dodatnih 200 točk pa so prejeli še zato, ker so se odjavili od prejemanja tiskanih računov in se naročili na e-račun.

Točke zamenjali za ugodnosti
V letu 2015 so tako zbrali več kot 1800 točk. 20 točk so unovčili za ugoden nakup televizorja na 24 obrokov in univerzalnega daljinskega upravljalnika. Doma si radi pripravijo pravi kino večer, zato jim filmi in risanke iz videotek SiOL večkrat pridejo prav. 400 točk so unovčili za nakup vsebine na zahtevo v vrednosti 10 evrov. 900 točk so porabili za popust na računu za 20 evrov. Točke so jim prišle zelo prav tudi decembra, saj so za darilo kupili tablični računalnik po ugodni ceni in na obroke ter pri tem porabili 10 točk. S točkami so napolnili hčerki tudi račun Mobi. Ob tem sta zakonca zadovoljno povedala: »Kot člani Programa zvestobe smo v enem letu prihranili več kot 100 evrov.«

PORTAL MOJ TELEKOM
Portal Moj Telekom postaja vse bolj priljubljen, saj uporabnikom omogoča, da sami upravljajo svoja naročniška razmerja pri Telekomu Slovenije in predplačniške pakete Mobi. Prednost portala je tudi ta, da uporabnikom omogoča odličen pregled nad porabo storitev, dostopen pa je prek računalnika, tablice in mobilnega telefona. Hkrati lahko uporabniki izkoristijo prednosti Programa zvestobe in ugodneje nakupujejo v E-trgovini, enake prijavne podatke pa uporabijo tudi za dostop do spletne televizije TViN.