Zanimivosti

VIDEO: Komaj sta se spoznala, sta se že poročila

J.P.
4. 2. 2016, 10.18
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Le nekaj minut po tistem, ko sta se prvič srečala na mednarodnem letališču, sta se poročila. Svoje srečanje imenujeta »insta-zaroka« in »insta-poroka« – prvič sta se namreč spoznala marca lani na družbenem omrežju Instagram.

Njuna zveza je pognala na spletu.

Erica Harris iz Kalifornije in Arte Vann iz New Yorka, ki sta se v petek poročila na mednarodnem letališču Ontario v Los Angelesu, pravita, da sta še vedno zelo zaljubljena. »Sploh nisem vedela, kako zelo ga ljubim,« je dejala Erica, sicer mati treh otrok. »Po nekaj dneh z njim še kar ne morem verjeti, kako zelo ga ljubim.«

Njun odnos je vzcvetel, ko je Erica začela všečkati Vannove fotografije na Instagramu.

»Naročila« novinarje

Odločitev za poroko ni bila spontana – na letališču so ju čakali novinarji, ki so dogodek ovekovečili. Novinarje je menda poklicala kar Erica, da bi si lahko njena nova tašča ogledala njuno poroko. Predhodno so bili obveščeni tudi predstavniki letališča.

Pravljična romanca

Njun odnos je vzcvetel, ko je Erica začela všečkati Vannove fotografije na Instagramu. Kmalu sta začela drug drugemu puščati fotografije, si pošiljala sporočila in sčasoma začela govoriti po telefonu. Prvo noč naj bi govorila kar pet ur. Hladen tuš pa sta doživela maja lani, ko se je Erica ustrašila, da sta se prehitro zbližala. Oba sta zbrisala svoje profile in odprla nove, komunikacija pa je za več mesecev prestala. Spet je bila Erica tista, ki je naredila prvi korak, a ji Arte več mesecev ni odgovoril – imel je prometno nesrečo. Tako sta s svojo »zvezo« nadaljevala novembra. Sčasoma sta se po odločila za poroko, češ »zakaj pa ne«. Arte je pustil svojo službo in kupil enosmerno vozovnico do Kalifornije. Ostalo je, kot pravijo, zgodovina.