Zanimivosti

Horoskop za sredo, 23. decembra

W.Y.
23. 12. 2015, 06.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Wikipedija
Držite se svojih ciljev in predvsem izpolnjujte svoje obljube.

OVEN – Marsikaj boste sprejeli dokaj lahkotno, saj imate dovolj moči za ljubezenske in prijateljske novosti. Izkoristite priložnost, da prenovite neko sodelovanje, ki je lahko plodno.

BIK  Tokrat bi morali prisluhniti, čeprav se ne morete pohvaliti s potrpežljivostjo. Le tako boste pridobili vse, kar potrebujete za pravo odločitev. Partner vas bo navdušil s pravo zamislijo.

DVOJČKA – Proti večeru storite nekaj na podlagi trenutnega vzgiba, obrestovalo se bo. Pri delu ali ob družabnih srečanjih boste blesteli. Lahko dobite veliko več, kot ste pričakovali.

RAK  V službi se vam bo ponudila priložnost za napredovanje ali boljše pogoje. To vas bo razveselilo, saj ste na to dolgo čakali. Napolnilo vas bo z energijo in motivacijo.

LEV – Imate več možnosti, a danes bi pravzaprav radi preizkusili vse. Nekaj vam ne da miru. Ne bo dobro, če se odločate le na osnovi enega samega dogodka ali na podlagi prvega občutka.

DEVICA  Najprej boste še sproščeni, potem pa boste ugotovili, da morate začeti znova. Nekaj nesporazumov bo, predvsem zato, ker bosta oba s prijateljem izjemno vztrajna.

TEHTNICA – Imate še preveč dela, a ne morete mimo še ene stvari, ki jo želite opraviti sami. Pazite z denarjem, posebno če se dogovarjate glede potovanja. V ljubezni bo lahkotno.

ŠKORPIJON – Vaš odgovor bo, tako v družini kot z ljubljeno osebo, dokaj zmeden. Tega se morda ne zavedate na pravi način. Sprejmite dejstva, ne razmišljajte o gradovih v oblakih.

STRELEC  Takoj ko boste pojasnili svoje zamisli, boste opazili, da so številni pravzaprav na vaši strani. Končno boste bolj sproščeni, nasmejani in zato tudi očarljivi.

KOZOROG – Ne obljubljajte, da boste pomagali, če tega ne morete izpolniti. Vsaj za zdaj se držite tistega, kar že poznate, saj boste imeli veliko pozitivne energije.

VODNAR – Številni, ki vam niso preveč podobni, vam lahko zastavijo preveč vprašanj. Nekatera vas bodo resnično zmedla, ker bodo drzna. Spet se lahko vname prepir, če se boste odzvali preburno.

RIBI – Zvezde vam ne bodo prizanesle, posebno na področju financ. Najprej boste povsem sproščeni, potem vas bo zmedla partnerjeva odločitev. Gre za nekaj, o čemer sta že govorila.