Zanimivosti

Horoskop za torek, 29. septembra

W.Y.
29. 9. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN Današnja kombinacija planetov vam bo pomagala razumeti druge ljudi in podarila vam bo nekaj motivacije in dobre spodbude. V ospredje stopa ljubezen in okrepilo se bo samozaupanje. 
BIK – Pustili boste odličen vtis, kljub temu pa komaj čakate, da nekaj dokončate. Previdni bodite glede uradnih opravkov, saj ste odvisni od drugih. Izkoristite tudi določene informacije. 
DVOJČKA – Dopoldne boste izredno živčni in sumničavi, zato se izognite vsem mogočim sporom. Za zdaj ne najdete rešitve za svoje nekoliko razburkano ljubezensko življenje. 
RAK – Nesporazumom ne boste dovolili, da vam pokvarijo razpoloženje. Dovolj bo le, da naredite, kar ste nameravali, vendar brez odvečnih besed, ki lahko položaj le še zapletejo. 
LEV – Tokrat boste nenehno oklevali, saj vas ne prepriča dejstvo, da je nekdo resnično predan skupnim ciljem. Popoldne vas bo zamikalo nekaj novega in dobro se boste odrezali. 
DEVICA – V ljubezni vas vodi šesti čut, kar pa zagotovo ni dovolj za trdnost in stabilnost odnosa. Na poslovnem področju se čim prej pozanimajte glede finančnega dela. 
TEHTNICA – Osredotočite se na poslovne obveznosti in naloge, saj ste odlično pripravljeni. Začnite nove projekte in pokažite vsem drugim, koliko ste v resnici vredni. 
ŠKORPIJON – V današnjem dnevu boste izredno spremenljivega počutja. Prišli boste do zaključka, da se je bolje ustaviti kot tvegati z nekom, ki očitno ne namerava popustiti. 
STRELEC – Nikar se ne odločajte na hitro, ker bi vas utegnilo zbegati nekaj, kar se dogaja za vašim hrbtom in očmi. Počakajte še na odločitev sodelavca, saj bo tudi njegova beseda pomembna. 
KOZOROG – Nikakor ne pridete na zeleno vejo, čim prej si začrtajte drugačne, boljše cilje, saj se vse skupaj spet zapleta in gre za nezadovoljstvo, ki vas vleče v slabo počutje. 
VODNAR – Preveč ste se sprostili, kar lahko vpliva na vaše odnose na poslovnem in osebnem področju. Branili se boste z vprašanji, kar pa trenutni ni ravno najboljša možnost. 
RIBI – Nekdo vam je zelo naklonjen, zato se bosta dogovorila brez večjih zapletov. Nikar pa ne razmišljajte preveč o preteklosti, saj vam prinaša kar nekaj zoprnih sitnosti.