Zanimivosti

Ker se ni oglasila, ji je odgriznil nos in ga pojedel

R.T.
9. 9. 2015, 11.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Žrtev, ki je bila v nočni izmeni, se ni oglasila nekdanjemu možu, ki jo je klical ob dveh zjutraj. Drugo jutro jo je pričakal na njenem delovnem mestu.

Twitter

Žrtev, znana le kot gospa Yang, in njen mož, oba iz vzhodne kitajske province Šandong, sta za seboj že imela propadla zakona, ko sta se poročila. Kmalu po poroki se jima je rodil otrok, njen mož pa je že imel dva odrasla otroka iz prejšnjega zakona. Pravi obraz je menda pokazal šele po rojstvu njunega otroka. Takrat je namreč zahteval, da ga prodata, da bo lahko skrbela za njegove vnuke. Gospa Yang se je po hitrem postopku ločila, a jo je nekdanji mož vseeno klical nekajkrat na dan.

Njen nekdanji mož je še na prostosti.

Nič drugače ni bilo tiste usodne noči. Ker se ni oglasila na njegov klic, jo je nekdanji mož, ki ni imenovan, pričakal na njenem delovnem mestu. »Zakaj se nisi oglasila, ko sem te klical?«, ji je dejal, se spominja gospa Yang, nato pa jo porinil ob zid, ji odgriznil nos in ga pojedel. Ženska je tako ostala brez nosu in bo potrebovala več kirurških posegov, preden ji bodo lahko ustvarili novega.

Tamkajšnja policija storilca še išče.