Zanimivosti

Horoskop za četrtek, 23.7.

W.Y.
23. 7. 2015, 07.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Pri vseh poslih bodite pazljivejši, posebno pa pazite na vsako besedo. Le tako ne bo nesporazumov ali slabe volje. Doma se morate potruditi po najboljših močeh, čeprav si močno želite, da bi vas pustili pri miru.
BIK  Pod vplivom novih dogodkov v karieri boste začeli intenzivneje razmišljati o tem, kako bi lahko izboljšali svoje finančno stanje. V ljubezni se nočete se igrati, tokrat bi radi dokončno razčistili.
DVOJČKA  Kovali boste ambiciozne načrte za prihodnost. Ne spreglejte, da trenutno niste v harmoniji z okolico, zato ne pričakujte, da vam bodo kar vsi molče sledili. Naučite se postaviti zase.
RAK  V vaše življenje bodo prihajali prijetni ljudje. Na drugi strani vas bodo osrečili prijatelji in skupinsko delo. Močan pečat bo imela tudi služba in morali boste uvesti določene spremembe.
LEV  Niste dovolj močni, da bi se uprli določenim zadevam. Zato boste pogosteje kot sicer pripravljeni na prepir, tudi okoli malenkosti. Ljubezen ni tako daleč, čeprav ste nekoliko nezadovoljni.
DEVICA  Po kakovosti boste odstopili od povprečja. Pomislite malo nase in se zberite! Doživeli boste nekaj neverjetnega, kar vas bo ponovno prebudilo. Pustite se presenetiti.
TEHTNICA  Veselili se boste tistega, kar vam bo ponudilo življenje. Spremljala vas bo ustvarjalna energija. Veliko časa boste namenili razmišljanju o skrivnostih in raznih zakonitostih.
ŠKORPIJON  Kaže, kot da bi se obotavljali, a v resnici se le sprašujete, kako bi lahko obenem rešili nekaj družinskih in službenih zadev. Nečesa očitno še niste pozabili, čeprav kažete drugačen obraz.
STRELEC  V ospredju bo intuicija in tako bo čas primeren za pomembne projekte. V službi nikar ne iščite lažjih poti. Hrepeneli boste po izzivih in novih dogodivščinah.
KOZOROG  Zaradi odlične energije boste danes z lahkoto navezali ali obnovili stike. Nekateri vam bodo koristili pri poslu, ob drugih boste spoznali drugačen pogled na svet.
VODNAR  V službi vas bodo malce zadržali. Precej časa boste porabili za dogovarjanje in usklajevanje. Presenetila vas bo nepričakovana ponudba, ki bo zelo realna.
RIBI  Vaša dejanja imajo posledice, ki se dotaknejo tudi vaših bližnjih. Pomislite torej, preden se odločite za veliko spremembo v svojem življenju, in najprej ocenite vse situacije.