Zanimivosti

Horoskop za torek 21.7.

nn
21. 7. 2015, 06.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Če verjamete ali ne, v vsakem primeru je bolje biti vsaj malo pripravljen. Preberite današnji horoskop.

Arhiv Svet24

OVEN – Sodelovanje bo za vas izjemno pomembno in zelo se boste trudili, da bi vzpostavili spodbudno ozračje. Prijatelj vam bo pomagal brez nekih skritih interesov.

BIK  Polni energije se boste lotevali vsega, česar ste se še včeraj branili, spoznanje, da zmorete več kot po navadi, vas bo navdajalo s samozavestjo. V ljubezni boste neverjetno živahen spoj romantike in akcije.

DVOJČKA  Čaka vas pozitivna prelomnica. Sodelavci bodo počasi prestopili na vašo stran in podprli vaše ideje. Toda njihovi zadržki in pomisleki bodo izginili šele, ko bo zgodba dosegla pravi uspeh.

RAK  Če imate otroke, vam bodo v današnjem dnevu vir navdiha. V veliki meri se boste sprostili in življenje zajemali z veliko žlico. Intuitivni signali se bodo ojačali.

LEV  Na delovnem mestu boste popravili neko zadevo, ki ste jo v preteklosti pokvarili. Dana situacija se bo prav zaradi tega popravka močno izboljšala. Končno boste občutili zadovoljstvo.

DEVICA  Nečesa se boste spomnili le bežno, zato boste prehitro sklepali, ne da bi upoštevali vse, kar je pomembno. To je nekaj, kar se vam v zadnjih časih ponavlja. Popazite vsaj pri denarju.

TEHTNICA  Začelo se bo novo obdobje; fizična energija bo na zavidljivi ravni. Jasno in glasno boste povedali svoje mnenje. Notranji mir bo nekaj, kar se boste morali naučiti imeti.

ŠKORPIJON  Na delovnem mestu boste iskali novo znanje in ga tudi našli. To je znak, da se vam bo uspelo uveljaviti v poslovnem svetu. Večerne urice bodo nabite s čustvi.

STRELEC  Privlačile vas bodo adrenalinske dejavnosti. Za osebno svobodo se boste pripravljeni boriti. Hkrati bo današnji dan zelo občutljiv. Izbirajte prave besede in bodite iskreni!

KOZOROG  Danes boste prekipevali od energije, saj se vam bodo odprla nova obzorja na poslovnem področju. Čaka vas oblica dela, ki se ga tokrat ne boste branili. Z besed boste prešli na dejanja.

VODNAR  Nekdo ne bo preveč navdušen nad vašimi izjavami in tokrat se dejansko ne moreta dogovoriti. Preprosto gre za nasprotujoče si interese. Motilo vas bo tudi to, da niste v središču pozornosti.

RIBI  Začutili boste blokado, kar bo naznanilo nemir in stisko na področju kariere. Poskušajte biti pozitivno naravnani. Sodelavci vas bodo dvignili iz prahu, spodbudili bodo vašo zakrnelo domišljijo.