Zanimivosti

Nova magična formula!

K.S.
19. 7. 2015, 05.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Počitnice so tu, plaža vabi in zadnji čas je, da skočite v kopalke! Kaj pravite? Da ne greste na sonce, dokler vaša koža ne bo povsem gladka oziroma brez ene same dlačice?! A to je bilo do sedaj možno zgolj z bolečimi načini. … Vam zaupamo sladko skrivnost? Voskanje odslej lahko doživite kot čisto razvajanje in najprijetnejši način odstranjevanja dlak ter brez rdečih madežev. Kje? V Ljubljani!

KLIK SEM in pohitite v Brazilko, kjer do konca avgusta 2015 nudijo 50% popust na vse njihove storitve! Se vidimooo!

Tako je! V Ljubljani se je rodil nov kozmetični salon, kjer je poleg izjemnega lepotnega učinka pomembno tudi prijetno počutje stranke. To pomeni, da boste med voskanjem tako uživali, kot bi prišli na blagodejno masažo, ne pa na odstranjevanje dlak. Rezultat tovrstnega razvajanja pa vas bo milo rečeno osupnil. Vaša koža bo tako gladka, svilnata, mehka in zapeljiva, da se je ne boste mogli nagledati. Učinek, ki ga bo imela na druge ljudi, pa presega meje najbolj razkošne in drzne domišljije, verjemite.


O kakšnem voskanju torej govorimo? In kako za vraga se imenuje novi salon?


Salon se imenuje BRAZILKA in je specializiran samo za Lycon voskanje. Zdaj veste, kam morate in s kakšno metodo se boste na najbolj prijeten in sproščen način znebili dlačic ter dosegli videz, kot da sploh nikoli niste bili poraščeni.

O znamki Lycon

Lycon znamka je bila ustanovljena v Avstraliji leta 1978 in prinaša paleto izdelkov, ki so sinonim za doslednost, kakovost in neprimerljivo učinkovitost. Ni čudno, da jo uporabljajo v več kot 90 državah po vsem svetu. Ta znamka je postala pri strankah zelo priljubljeno zaradi načina voskanja ter dejstva, da je po postopku koža neverjetno mehka, gladka in brez rdečine. Za to so prav gotovo zaslužne tudi najboljše, vrhunske sestavine, ki jih vsebujejo voski: vrtnice, sivka, kamilica, čajevec in vanilja.

'Ljubijo' jo tudi zvezde

Super novica je tudi ta, da so ti voski in spreji odslej na voljo za stranke tudi v Sloveniji. Na voljo so v številnih različicah (za voskanje, pa tudi pred in po njem), vse po vrsti pa odlikuje visoka kakovost. Brazilka vam ponuja depilacijo, ki pomeni "Creme de la Creme", nanjo pa prisegajo tudi svetovno znane zvezde, so kot Uma Thurman, Victoria Beckham, Sienna Miller, Demi Moore ... Tretma odstrani dlake nad 1 mm z uporabo posebnih Lycon olj in emulzij, ki čistijo in pomirjajo kožo.