Zanimivosti

ABT in prva predelava novega audija Q7

Artur Švarc
5. 7. 2015, 20.35
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Nemški ABT Sportsline je prvi od predelovalcev, ki je stegnil svoje prste po novem audiju Q7 in se posvetil njegovemu dizajnu.

ABT

Novi Q7, predstavljen pred dvema mesecema, je naletel kar na nekaj kritik, da ima premalo odločen obraz glede na naslov admiralske ladje iz tovarne Gospodarjev prstanov (ali kakor imenujejo Audi in njihove štiri kroge ljubitelji te znamke). ABT je za take kritike pripravil zdravilo z mehkim styling programom.

ABT

Z oznako QS7 najdemo spremenjen sprednji del in nove zaščitne letvice za vrata, spremenjen pa je tudi zadek skupaj s štirimi mogočnimi in grozečimi izpušnimi cevmi. ABT ponuja dodatno tudi zadnje krilce in kit za širitev, kar naredi Q7 še bolj širokega na cestah. Na voljo so tudi dodatna 22-palčna kolesa, ki so obuta v 305/30R22 gume, imajo pa v pripravi še nekaj bonbončkov za Q7. Med drugim za jesen napovedujejo tudi nadgradnjo elektronike in delov motorja, pri čemer bodo že tako ali tako zverinskim motorjem nadgradili še kar nekaj mišičevja. O cenah pri ABT-ju tokrat (seveda) ne poročajo. Zagotovo pa niso nizke.

ABT