Zanimivosti

O Tini Maze je povedala nekaj, kar še nihče ne ve!

B. P./Lady
24. 5. 2015, 22.30
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Ker je življenje v Sloveniji iz dneva v dan težje in ker ljudje težko najdejo pravo priložnost, smo povprašali našo znano astrologinjo Rožo, kako nam lahko astrologija pomaga v vsakdanjem življenju, kaj je pomembno, na kaj moramo biti pozorni in kako lahko ujamemo najboljšo priložnost zase.

Lady

Astrologija je veda, stara nekaj tisoč let, iz nje pa so se razvile današnje znanosti, kot so astronomija, astrofizika, psihologija in druge. Vsi svetovni vladarji, kralji in cesarji so od nekdaj imeli svoje dvorne astrologe, ki so jih usmerjali in jim svetovali pred pomembnimi odločitvami in življenjskimi prelomnicami.

Znano je, da ima še dandanes svojega astrologa večina zvezdnikov, pa tudi znani poslovneži, med njimi računalniški magnat Bill Gates. Astrologe kot svetovalce pa imajo tudi državniki. Eden najbolj znanih voditeljev, ki verjame zvezdam, je ruski voditelj Vladimir Putin.

Tudi v Sloveniji ljudje radi obiščejo astrologa, zanimajo pa jih predvsem zdravje, finance in ljubezen. Med strankami naše astrologinje najdemo tako politike, zdravnike in umetnike kot tudi povsem običajne ljudi – in te ima, pravi Roža, najraje.

Zaupala nam je, kako lahko vidimo spremembe in kdaj nas čaka ugoden vpliv
planetov na nekem področju. Glede na prihod dobrih planetov, kot so Jupiter, Venera in Merkur, lahko vidimo, katere točke in področja našega osebnega horoskopa aktivirajo. Res pa je, da so bile nekaterim zvezde v času rojstva bolj naklonjene kot drugim, vendar to ni vedno recept za uspeh. Veliko je odvisno od nas samih. Enako velja tudi za tiste, ki jim zvezde niso bile najbolj naklonjene v rojstni karti, je pa dejstvo, da je pri večini nekaj vmes: nekomu so lahko denimo naklonjene na poslovnem področju, pa mu niso na osebnem ali starševskem ali pa nasprotno.

Hilary Clinton
Vsi jo dobro poznamo, v zadnjem tednu pa spet polni medije s svojo kandidaturo za prvo predsednico ZDA. Hillary je močna škorpijonka s pridihom leva. Njeno zvezdno poslanstvo je narediti politično kariero, kar ji je, kot smo bili priča, več kot uspelo že v preteklosti. Tudi na prihajajočih volitvah ji zvezde zagotavljajo podporo.

Barack Obama
Trenutni ameriški predsednik je astrološki lev, močna karizmatična osebnost, ki ne bo hitro zbledela na smetišču zgodovine. Za to življenje ima karmično poslanstvo združevati, premikati meje in postavljati nova pravila politične igre.

Tina Maze
Trmasta in nepopustljiva bikica je vztrajna v svojih namerah in poti proti vrhu, njena karmična naloga pa je s svojim pristopom učiti druge. Zagotovo smo se lahko prepričali, da je bila Tina učiteljica celi generaciji smučarjev z vsega sveta. Tina je izbrala pedagoški poklic, kjer se bo njena karmična pot še velikokrat izrazila.

Dejan Zavec
Novopečeni svetovni prvak, mister simpatičnosti, kot mu pravijo, je dobil zvezdno nalogo ustvariti si dom. Od nekdaj je čutil veliko potrebo po družini, domu, ljubezni, otrocih ... Že kot otrok je bil resen, zgodaj je bil prisiljen skrbeti zase, odgovornost mu je bila položena v zibelko in vsi, ki ga poznajo, ga spoštujejo in cenijo, saj je mož besede. Kljub bleščeči karieri je ostal skromen, v vsakem trenutku pa bi med kariero in družino izbral slednjo. Zaradi specifike v astrološki karti, ki se ji reče veliki ognjeni trigon, zna navdušiti in zasijati pod odrskimi lučmi in tudi brez njih. Ne glede na težko
obdobje v njegovem otroštvu pa lahko rečemo, da je rojen pod srečno zvezdo – predvsem zaradi aspekta med dvema planetoma sreče, Venero in Jupitrom. Še nekaj let bomo spremljali njegove uspehe v različnih vlogah, verjetno po končani aktivni karieri tudi v vlogi trenerja.

Če ste se tudi sami znašli na križišču življenja in ne veste, kako naprej, se
lahko obrnete na našo astrologinjo na GSM 041/696 809 ali pa ji pišete na e- mail: astro.roza@gmail.com.