Zanimivosti

Tudi Slovenija dobila bitko z blazinami

N.N.
27. 4. 2015, 13.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Ste jezni na svojega šefa? Ne veste, kaj bi rekli sosedu, ki vsako jutro razbija v stanovanju nad vami? Ste razočarani nad svojim bivšim? Ne jezite se, pomerite se - prihaja 1. slovenski Pillow fight (Bitka z blazinami), ki bo 14. maja ob 15. uri na Prešernovem trgu v Ljubljani.

Grega Wernig / M24
Denisa Vikiča, menedžerja Bara, najbolj razjezi, kadar mu kdo na cesti odvzame prednost.
Več informacij vas že čaka na uradni Facebook strani Pillow Fight Slovenia.

Sam dogodek bo povezoval najbolj znan glas, ki ima svoj obraz – Klemen Bunderla. Za najboljšo glasbo pa bo poskrbel Radio Salomon z najglasnejšim DeeJay Time-om in Deanom on The Mike-om, ki ga bo spremljala simpatična Ajda Mlakar. Namen samega dogodka je, da se v čim večjem številu dobimo na Prešernovem trgu, se poveselimo, pozabimo na vse negativne stvari, na jezo in na stres, ki ga v vsakdanjem življenju nosimo v sebi. Prevečkrat namreč pozabljamo na razigranost, zato je to odlična priložnost, da skupaj spet poiščemo otroke v sebi.

Grega Wernig / M24

Prvih 500 dobi uradni 'povšter' Pillow fight

Za blazine bo poskrbljeno, saj bo prvih 500 obiskovalcev na dogodku dobilo uradni »povšter« Bitke z blazinami. Prav tako pa bomo obiskovalce pocrkljali z 'goodie bagi', v katerih čakajo lepe nagrade.

Grega Wernig / M24

Bitko organizirata MEDIA24 in EVENT24 v sodelovanju s ŠOU, zvezo ŠKIS, Collegiumom ter plesno šolo Libero Dance center.Uradni sponzorji dogodka so Radio Salomon, Radio Aktual in Svet24 skupaj z ostalimi mediji skupine Media24, Collegium Mondial Travel in podjetje URH, udobje po vaši meri.

Naredite svoj povšter in odpotujte v Grčijo

Na zmagovalca za najbolj kreativni povšter pa čaka prav posebna nagrada. Pokažite svojo mero kreativnosti, izdelajte svojo blazino in morda boste ravno tisti, ki vas bomo z vašo drago osebo in Collegiumom odpeljali na sanjski otok Lefkas.

Razkrivamo prve znane ambasadorje

Ali ste vedeli, da je za več kot 70 odstotkov obiskov zdravnika kriv stres? Sedaj imate priložnost, da ga skupaj z nami preženete tudi vi, tako kot bodo to naredili tudi številni znani Slovenci. Prvo slovensko bitko z blazinami so tako v vlogi ambasadorjev med drugim podprli tudi raper Zlatko, Tjaša Kokalj, Manca Simčič, Klemen Bunderla, Filip in Blaž iz F&B Acrobatics, Dejan Zavec, Azra Selimanović in številni drugi.

Grega Wernig / M24