Zanimivosti

Glasbeniki bodo pomagali žrtvam silvestrskega požara

Matej Jurgele
29. 1. 2015, 15.01
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.56
Deli članek:

Še znamo stopiti skupaj in pomagati ljudem v stiski. Tokrat bodo skupaj stopili glasbeniki in z dobrim namenom pomagali žrtvam silvestrskega požara, ki je na Mestnem trgu v Škofji Loki vzel eno življenje, dve stanovanji pa sta bili uničeni.

PGD Stara Loka

V Loškem pubu bodo tako nastopila številna znana imena slovenske glasbene scene:San Di Ego, Arizona, Iztok (Gino) & band, Bohem, Mit, Adi Smolar, Nina Pušlar, Zlatko, Tina Marinšek & Pest Prijateljev, X-Ray, Chatte Noire, OF in The Wet dogajanje pa bo začinil tudi stand up komik Tone Pevc. Pričetek koncerta je ob 20. uri, zaključil pa naj bi se nekaj čez 1 ponoči.

Izkupiček, ki ga sprejema škofjeloški Rdeči križ, bo namenjen za pomoč ljudem, s katerimi se je požar kruto poigral in jih oškodoval.

Naj spomnimo; V Škofji Loki na Mestnem trgu je v sredo 31. 12. 2014 ob približno 22.30 zagorelo v mansardnem stanovanju večstanovanjskega objekta, v požaru pa je življenje izgubil moški. V stanovanju je zagorelo zaradi eksplozije plina v stanovanju umrlega. V intervenciji je bil poškodovan tudi en gasilec.

Če želite pomagati tudi vi, se lahko udeležite dobrodelnega koncerta ali pa se poslužite možnosti nakazila in sicer na Rdeči križ Slovenije - območno združenje Škofja Loka, TRR: SI56 0700 0000 0187 397, SKLIC: 00 235, NAMEN: POŽAR NA MESTNEM TRGU ŠK.LOKA.

Donirate pa lahko tudi preko SMS sporočil na 1919, s ključno besedo POZAR za donacijo 1 EUR, oziroma POZAR5 za donacijo 5 EUR.

Pravila in pogoji uporabe storitve SMS Donacija POZAR-POZAR5