Zanimivosti

Kaj pravi danes horoskop?

R.T.
25. 8. 2014, 07.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.55
Deli članek:

So vam danes zvezde naklonjene? Poizvejte v našem horoskopu!

Dobra karma

OVEN – Dan je primeren za akcijo. Situacija na čustvenem področju vas bo prebudila in navdihnila s pozitivno energijo. Povezovanje z višjim jazom bo obudilo spomine, ki bodo zelo prijetni.

BIK – V odnosih s sodelavci bo nekaj težav. Gre za stvari, ki niso preveč zapletene, toda prepogosto se ponavljajo in vas jezijo. Nikar ne dovolite, da bi postali finančno odvisni od drugih.

DVOJČKA – Končajte negativne zgodbe in uporabite razum, v tem primeru vas na vsakem koraku čakajo srečna naključja. Svetla prihodnost je v vaših rokah in čim prej jo zagrabite.

RAK – Pričakujete nerganje, dobili pa boste nekaj drugačnega, kar vas bo presenetilo. Vaši scenariji se tokrat ne uresničujejo, prav nasprotno, dosegli boste nekaj več, še posebej na poslovnem področju.

LEV – Ne borite se s skromnostjo nekoga in ne pričakujte priznanja. Izkoristite svoje potenciale, saj bodo v prihodnje večkrat poplačani. Naredite, kar je potrebno, in se tiho umaknite.

DEVICA – Ni pravi čas za spremembe, počakajte da se vzpostavi prava energija. Notranji nemir na čustvenem področju vas bo prisilil, da uveljavite svojo voljo, vendar se skušajte brzdati.

TEHTNICA – Prijatelj vam bo pomagal pri vseh pomembnih odločitvah, v katerih se sami ne znajdete. Iznajdljivi boste le na ljubezenskem področju, na katerem bo partner vaše geste zelo vesel.

ŠKORPIJON – Prenehajte delati iz dolžnosti in začnite ceniti svoje sposobnosti. Osredotočite se na smer, ki vas bo zagotovo pripeljala tudi na cilj. Ne dovolite, da vas pregovorijo.

STRELEC – Mislili boste, da je težavna situacija razrešena, a to bo le zunanji videz. Nenavezanost je ključ do svobode in notranjega zadovoljstva, kar boste spoznali danes.

KOZOROG – Na polovici poslovne poti se boste ustavili in ugotovili, da ste nekoliko utrujeni. Raje počakajte, kajti s prenagljenimi potezami bi si lahko naredili več škode kot koristi.

VODNAR – Ne izgubljajte časa ob besedičenju, saj tako ne boste dosegli tistega, kar si želite. Nič vam ne bo koristilo, če boste samo razmišljali, medtem ko se drugi premikajo naprej.

RIBI – Življenje vas bo klicalo k ustvarjanju in veselju, ki vas bo napolnilo z umirjeno energijo. Igriv pristop bo tisti, s katerim boste lahko osvojili skoraj vsako speče srce.