Zanimivosti

Pokaže vam luč, ko ne vidite izhoda

T.P.
4. 7. 2014, 07.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Naj se sliši še tako neverjetno, obstaja dan v tednu, ko vas angel v človeški podobi obišče brez kakšnega posebnega klicanja. Samo na TV Veseljak preklopite in že je z vami – najsvetlejši dragulj, poslan naravnost iz nebes.

Uroš bo tokrat kanaliziral odgovore na vprašanja vsakega udeleženca, ki si bo to želel.

Beseda seveda teče o izjemno priljubljenem angelskem svetovalcu, energijskem terapevtu, spiritualnem mediju Urošu Brumnu, na katerega se obrača čedalje več ljudi.

Harmonija usode z Urošem Brumnom vsak torek ob 22.30 na TV Veseljak, kjer so klici med oddajo, ekskluzivno v Sloveniji, BREZPLAČNI.

 

Prodorni fant ima namreč izjemen vpogled onkraj tistega, kar vidimo, čutimo, slutimo in vemo navadni smrtniki. Ker je tesno povezan z najvišjimi energijami vesolja, od njih prejema najbolj skrivnostna, a življenjsko pomembna sporočila, ki ljudem rešujejo življenja. Kadar Uroš na TV Veseljak gostuje s svojo oddajo Harmonija usode z Urošem Brumnom, telefoni nenehno zvonijo, saj bi vsak rad z njegovo pomočjo rešil svoje težave.

Ker prek televizije ne more pomagati prav vsem, ki potrebujejo njegovo pomoč, se je najbolje naročiti za osebni obisk, na telefonski številki 040 793 218.

Kdor ga redno spremlja, dobro ve, da fant z neverjetno preciznostjo prebere človekovo preteklost ter mu pove, kaj mora razrešiti, da bo lažje zadihal. Ker prek televizije ne more pomagati prav vsem, ki potrebujejo njegovo pomoč, se je najbolje naročiti za osebni obisk, na telefonski številki 040 793 218.

Več o njegovih močeh, sposobnostih in dosedanjih dosežkih si preberite v današnji tiskani izdaji časopisa Svet24!