Zanimivosti

Karadžića zamenjali s pokojnim irskim komikom

mv
19. 6. 2014, 17.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.54
Deli članek:

Vsemogočni brskalnik Google očitno le ni nezmotljiv, saj med iskanjem igralca Dermota Morgana prikaže fotografijo, na kateri je nihče drug, kot srbski vojni zločinec Radovan Karadžić. Naključje?

google

Poleg fotografije nekdanjega srbskega predsednika piše, da je Dermot Morgan komik iz Irske, ki je pred tem delal tudi kot učitelj. Znan naj bi bil po svoji vlogi v seriji Oče Ted, umrl pa naj bi februarja 1998. Prav nič od napisanega ne velja za Radovana Karadžića, obsojenega vojnega zločinca, ki ima z Morganom skupno le to, da sta si zelo podobna! Če ne zaradi drugega, imata podobno frizuro! Google pa je s svojo napako zagotovo poskrbel za smeh, ali zgražanje uporabnikov, ki Karadžića poznajo.

google

Poleg fotografije nekdanjega srbskega predsednika piše, da je Dermot Morgan komik iz Irske, ki je pred tem delal tudi kot učitelj. Znan naj bi bil po svoji vlogi v seriji Oče Ted, umrl pa naj bi februarja 1998. Prav nič od napisanega ne velja za Radovana Karadžića, obsojenega vojnega zločinca, ki ima z Morganom skupno le to, da sta si zelo podobna! Če ne zaradi drugega, imata podobno frizuro! Google pa je s svojo napako zagotovo poskrbel za smeh uporabnikov, ki Karadžića poznajo.