Zanimivosti

Brezplačno: naučite se nekaj novega

K. Š./M.J.
10. 2. 2014, 09.45
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Splet ponuja številne informacije in pozitivne novice. Namesto da ga uporabljate za brskanje in preganjanje dolgčasa, si letošnjo zimo in prihajajočo pomlad zadajte novo nalogo.

Thinkstock

Izpolnite novoletne zaobljube
Ena od strani, ki vam bo pri tem pomagala, je www.coursera.org, ki ponuja številne tečaje, prek katerih se lahko naučite stvari, ki ste se jih vedno želeli. Od znanja tujih jezikov pa vse do usvojenih znanj s številnih področij, kot so biologija, znanost, izobraževanje, ekonomija, nutricionistika, zdravje, medicina, film, radio … S spletno stranjo sodelujejo številne univerze, ki ponujajo tedenska predavanja, prek katerih poglabljate svoje znanje in na koncu pridobite celo certifikat.

YouTube: zakladnica brezplačnih mini tečajev
YouTube je preprosto številka ena, kadar iščete kratka video navodila o tem, kako speči kruh, pripraviti sladico, praznično okrasiti mizo, polepšati stanovanje, posaditi rože, postati sam svoj mojster, se naučiti igrati na kitaro ali preprosto zamenjati žarnico. S tem izjemnim portalom ne morete zgrešiti, saj boste na njem pod začetnim stavkom 'how to' preprosto našli vse.