Zanimivosti

Ganljiva prošnja očeta, ki vam bo orosila oči

M.J.
7. 2. 2014, 13.47
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Johnu Berlinu iz Missourija je leta 2012 umrl 21-letni sin. Na svetovnem spletu je objavil ganljiv videoposnetek, v katerem prosi Facebook, da mu prikaže njegov 'look back' film. Javili so mu, da mu bodo pomagali.

Youtube

Facebook se je odločil pomagati žalostnemu očetu, ki je preko YouTuba poslal ganljivo sporočilo Marku Zuckerbergu. Prosil ga je, če mu lahko pokaze 'look back' film njegovega pokojnega sina.

Facebook je za 10. rojstni dan pripravil kratke filmčke, v katerih je moč videti uporabnikove najbolj odmevne trenutke, odkar se je pridružil temu družabnemu omrežju.

No, John Berlin iz Missourija pa je pred dvema letoma  ostal brez sina in od takrat naprej ne more videti njegovega profila, kot tudi ne tega filma. Na YouTubu je zato objavil video, ki se je kmalu razširil po internetu in doživel ogromno pozitivnih reakcij. Do sedaj je videoposnetek videlo že več kot 1.857.398 ljudi.

V njem je moč videti, kako s solzami v očeh John prosi Zuckerberga, kako si želi samo videti ta videoposnetek. V samo nekaj urah je ta posnetek prišel do vodilnih pri Facebooku in odgovorili so mu, da mu bodo ustregli.

 

Oglejte si izjemno ganljiv videoposnetek, ki vas bo ganil do solza!