Zanimivosti

Poljubček slan na Valentinov dan

M.J.
28. 1. 2014, 12.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Želite letos preživeti valentinovo na prav poseben način? Vas mika sproščujoče in sladko doživetje v dvoje? Zapeljite svojo ljubljeno osebo s prav posebno čokolado, najbolj romantičen vikend pa preživite ob morju.

Hoteli LifeClass Portorož so za zaljubljence pripravili poseben valentinov paket, s katerim podarite »poljubček slan na Valentinov dan«. Ob rezervaciji Valentinovega paketa prejmete domov darilni bon v obliki čokolade, s katerim lahko presenetite ljubljeno osebo še pred odhodom na morsko razvajanje.

Valentinov paket, ki vključuje nočitev z zajtrkom in aperitiv dobrodošlice, pa vaju bo navdušil z romantično valentinovo večerjo štirih hodov v restavraciji La Bottega dei Sapori v Piranu. V okviru paketa Poljubček slan na Valentinov dan vas čaka še romantično dopoldne s kavo in rogljičkom ob obali, v kavarni Café Teater v Piranu, na voljo pa vam bodo tudi bazeni z morsko vodo ter vstop v Casinò Riviera, kjer pripravljajo poseben valentinov program. Torej, čaka vas slan in naravnost popoln valentinov dan ob Obali.