Zanimivosti

Izganjali sta hudiča, ubili pa svoja dva otroka

N.J.
20. 1. 2014, 13.59
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Policija je aretiral dve ženski, ki sta do smrti zabodli svoja otroka, dva pa sta k sreči preživela. Do krutih zločinov naj bi prišlo med procesom izganjanjem hudiča.

21-letna Monifa Denise Sanford iz mesta Germantown, Maryland, je obtožena umora prve stopnje (naklepnega umora) dveh otrok in poskusa umora še dveh otrok, prav tako pa tudi 28-letna Zakieya Latrice Avery, mati vseh štirih otrok. Medtem, ko naj bi izvajali eksorcizem, sta namreč do smrti zabodli dva svoja otroka, 1-letnega dečka in 2-letno deklico. Še dva otroka sta bila ranjena. Obe sta v priporu brez možnosti izpustitve proti plačilu varščine.

 

Kot je za javnost sporočil mrliški oglednik, sta 1-letni Norell N. Harris in 2-letna Zyana Z. Harris utrpela številne vbodne rane. Dva druga otroka, 5-letna Taniya Harris in 8-letni Martello Harris sta hospitalizirana. 1- in 2-letni otrok sta bila na kraju dogodka mrtva.

»Taki primeri so srce parajoči,« je za medije sporočil vodja policijske postaje TomManger v izjavi za javnost. »Naše misli so z družino žrtev in njihovimi prijatelji.«

Spoznali sta se v cerkvi

Policija je na kraj dogodka prišla, potem ko jih je eden izmed tamkajšnjih stanovalcev obvestil, da je ob cesti parkiran avtomobil, poleg pa leži okrvavljen nož. Averyjeva in Sanfordova, ki naj bi se spoznali v cerkvi, naj bi živeli skupaj zadnjih nekaj mesecev. Oče otrok živi ločeno, saj sta se z Averyjevo razšla. Kot poročajo, bo za preživela otroka odslej skrbel on.