Zanimivosti

Ironija? Zadnjica z več kot 2 milijona ogledi ne more več na fitnes!

N.J.
19. 1. 2014, 09.12
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.53
Deli članek:

Svet je popolnoma ponorel ob fotografiji močne, a povsem napete zadnjice. Kdo je dekle, ki se skriva za to 'mojstrovino narave'?

Instagram

Njena popolna zadnjica je 'kriva, da je postala prava internetna senzacije, Na instagramu imaveč kot 2 milijona ogledov, med njenimi sledilci pa je tudi Rihanna. Kaj na to pravi 20-letna Jen Selter, ki prihaja z Manhattna? "Neverjetno je, koliko sledilcev imam, odkar sem objavila fotografije ... in vse več jih je" ne more skriti navdušenja. Kot pravi, namen ni razkazovanje zadnjice, temveč pokazati, kaj se lahko doseže s pravilnim treningov v fitnesu. "Moj cilj je motivirati ljudi, da začnejo telovaditi," pravi in še pojasnjuje, da je to velika ironija, sam sama sploh ne more več v javne telovadnice, ker povsod, kjer se pojavi, nastane en velik kaos.

Instagram

"To je eno prijetno in zanimivo doživetje, kar se mi dogaja.Uživam v tem," pravi. "Čim prej bi rada razširila svojo idejo in ime širom sveta." Želi si namreč, da bi z zadnjico zaslovela, tako kot je to storila Kim Kardashian. Pa je na svetu še dovolj prostora za še eno Kim? 

Instagram