Zanimivosti

Mobilni internet za celo poletje - brez naročnine in vezave

S.R.
15. 7. 2013, 11.25
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.52
Deli članek:

Internet vam povsod lahko pride prav, zato ga vzemite s seboj. Še posebej zdaj poleti, ko se boste odpravili na počitnice.

Telekom

Za samo 20 evrov boste lahko brezskrbno uporabljali mobilni internet brez vezave, kjerkoli boste, na prenosniku ali tablici. Zakaj ne bi imeli dostopa do svojih najljubših vsebin vedno in povsod? Medtem ko ležite na plaži v senci, lahko igrate svojo najljubšo igrico ali poslušate glasbo. Tudi elektronsko pošto in dnevne novice lahko preberete kjerkoli, tako da boste tudi poleti z vsem na tekočem. Vse to je sedaj povsem preprosto, brez naročnine in brez vezave. Celo poletje interneta za samo 20 evrov!

Telekom Slovenije vam ponuja prenovljene pakete Predplačniškega mobilnega interneta, ki vam omogočajo ugodnejše možnosti zakupa podatkov za 1 dan, 3 dni ali 100 dni. Svoj račun za Predplačniški mobilni internet lahko polnite z Mobikarticami, plačilnimi karticami prek sistema Activa ali z Moneto, upravljate pa ga lahko prek SMS-ov ali portala Moj Telekom.

Zakupite toliko dni neomejenega mobilnega interneta, kolikor ga potrebujete. Mobilni internet je odlična rešitev za vse, ki internet potrebujete samo občasno, le nekaj dni na mesec ali samo med počitnicami.