Prvič jahala konja

Foto: Eva Boto sporočila, da je zaljubljena

D.K.
6. 5. 2024, 10.35
Posodobljeno: 6. 5. 2024, 11.35
Deli članek:

Priljubljena pevka Eva Boto, ki se z glasbo ukvarja že od malih nog, je praznične dneve izkoristila tudi za sproščanje in uživanje v naravi. Po čudovitem doživetju pa je sledilcem na družbenih omrežjih sporočila, da je zaljubljena.

FB Eva Boto
Eva Boto

Simpatična pevka, ki prihaja iz Šentjanža pri Dravogradu je včeraj na Facebooku razkrila, da je nedeljo preživela v družbi konj. "Lepše nedelje pa že dolgo ne. Prvič v življenju sem jahala konja," je zapisala ob fotografijah in dodala, da lahko reče le, da je zaljubljena. Kot je razvidno iz njenih objav, ima sicer rada živali, večkrat ji namreč družbo na fotografijah dela tudi njen kuža. 

Spomnimo, Korošica je leta 2012, ko je bila stara 16-let, kot najmlajša slovenska predstavnica zastopalo Slovenijo na Evroviziji. Istega leta se je udeležila še enega slovenskega festivala – ponovno obujenih Melodij morja in sonca, kjer se je predstavila s pesmijo »Dvigni mi krila« in zasedla 2. mesto. Sodelovala pa je tudi v šovu Znan obraz ima svoj glas, v katerem je tudi zmagala. Do danes je na glasbenem področju nanizala še številne druge uspehe in izdala več pesmi, nazadnje v začetku leta 2024 pesem z naslovom Kjer najbolj gori.