Savinina sreča

FOTO: Prve slike iz poroke Savine Atai v Bohinju

P.K.
21. 6. 2023, 09.20
Posodobljeno: 24. 6. 2023, 19.39
Deli članek:

Znani učiteljici obrazne joge, poduhovljeni Savini Atai se je poroka z Američanom Garretom odmikala. Hotela sta se poročiti že leta 2020 v New Yorku, a se je začela epidemija in sta morala svoje načrte opustiti.

Facebook
Savina in Garret na Bohinjskem jezeru.

Zakonsko zvezo sta potem malo kasneje sklenila na Novi Zelandiji in to tik pred zaprtjem države zaradi koronavirusa. Ves čas pa sta si želela poročiti tudi v Savinini domovini, kar se je naposled le zgodilo, in sicer včeraj v Bohinju.

Atai je povedala, da izbira kraja za poročno slavje ni naključje, ampak ima s tem gorenjskim biserom posebno povezavo, saj od tam prihaja njena babica, s katero si je bila zelo blizu. "Pogrešam, jo. Ampak bo zraven. Bo gledala dol z oblakov." je dejala Savina.

Poročil ju je Baba Femi, svečenik IFE (IFA uporablja sile narave in sodeluje z njimi). Nevesta je žarela v krasni beli obleki s šopkom iz sadrenke (šlajer), njen soprog pa je bil v svečani črni obleki z belo srajco. Tudi ladjica, na kateri sta si rekla 'da', je bila okrašena s cvetje, pri čemer so nastale nepozabne spominske fotografije.