Z vašo pomočjo

PRENOS V ŽIVO: Začel se je 28-urni dobrodelni maraton Radia 1, ki bo postregel s številnimi presenečenji

R.T.
22. 12. 2022, 05.00
Posodobljeno: 22. 12. 2022, 10.40
Deli članek:

Ekipa Denis Avdić Showa že osmo leto zapored skupaj z najboljšimi poslušalci na svetu ponovno zbira denarna sredstva za družine v socialni stiski. Tudi letos jim bodo z vašo pomočjo poskušali pričarati čim lepše praznike.

Jon Razinger
Poslušajte in sodelujte.
TUKAJ lahko spremljate dobrodelni maraton v živo. 

Akcija 28-urni dobrodelni maraton Radia 1 in dm je že dve leti zapored presegla milijonski znesek. Sicer pa so v sedmih letih skupaj zbrali neverjetnih 3.018.689,32 €. Denis Avdić je že večkrat povedal, da pri tej akciji ne gre za rekorde. Gre za to, da se lahko pomaga čim več družinam, ki so se znašle na robu preživetja.

Najdaljši Denis Avdić Show bo 28 ur neprekinjeno potekal iz Mestnega trga v Ljubljani. Voditeljem v studiu družbo delajo številni znani Slovenci, ki bodo dobrodelni maraton popestrili s svojimi glasbeni nastopi, komičnimi vložki ali pa preprosto s svojim obiskom. Vsem je skupni cilj zbrati čim več denarnih sredstev in družinam v stiski pričarati še eno nepozabno praznično pravljico.

Da pa bo vzdušje še dodatno glasbeno obarvano, lepo vabljeni na veliki dobrodelni koncert na Kongresni trg v Ljubljani, ki se bo začel ob 19. uri. Po dveh letih, ko je bilo druženje precej omejeno, je končno napočil čas, da se lahko spet družimo v večjem številu. Letos smo pripravili pravi rock žur, zabavali te bodo: Vatra, Flirrt, Miran Rudan z bandom Indesign in California.

Vabimo vse, ki želite združiti zabavo in dober namen. Vstopnine ni, bodo pa veseli vsakega poslanega SMS-a POMAGAM5 na 1919. Lahko se oglasite tudi v svoji najbližji dm prodajalni, kjer lahko donirate od 50 centov do 5 eur.

Če poznate družino ali posameznika, ki nujno potrebuje pomoč, nam prosimo pošljite elektronsko sporočilo na: pomagam@radio1.si Če pa bi želeli donirati več, pošljite mail na: fundacija@radio1.si. Svoj prispevek lahko oddate tudi preko QR kode. (https://radio1.si/85264)