NA POČITNICAH

V Italiji se tre zvezdnikov

M. T. V.
19. 7. 2022, 17.11
Deli članek:

Če želite na lov za zvezdniki, svetujemo, da jo mahnete k sosedom – velika verjetnost, da boste nekje v Italiji uzrli katerega od številnih znanih, ki tam dopustujejo ali delajo.

Pixabay
Italija, raj za zvezdnike

Italija je letos očitno Meka za zvezdnike, saj so tam na dopustu številna velika imena Hollywooda. Nekateri uživajo na morju, drugi se sprehajajo po mestih ali uživajo v kulinariki, tretji pa so pri naših sosedih združili delo in dopust. Pa poglejmo nekaj znanih imen, ki se te dni potikajo po italijanskem škornju.

George Clooney

Profimedia
Zakonca Clooney imata vilo ob jezeru Como.

Igralec George Clooney in njegova žena Amal sta pogosto v Italiji, tam ima namreč zvezdnik vilo ob jezeru Como. Tudi letos sta zakonca tam na počitnicah s svojima 5-letnima dvojčkoma, Ello in Alexandrom, na obisk pa so povabili še Amalino mamo Bario in sestro Talo ter Georgeevo sestro Adelio. Druščino so ujeli, ko so odšli na večerjo v razkošni Grand Hotel Tremezzo, kjer so kasneje tudi zaplesali na terasi restavracije.

Sting

Profimedia
Sting z ženo nakupuje v Milanu.

Pevec Sting in njegova žena Trudie se potikata po Milanu – morda je pevec prišel na pogovore, saj ima tam jeseni napovedan koncert. Paparaci so ju ujeli, kako se sprehajata po tamkajšnjih ulicah, pokukala sta v kar nekaj prestižnih butikov in si privoščila dobro kavico ter kasneje pijačo v enem od lokalov na ulicah.

Vin Diesel

Profimedia
Snemanje Hitrih in drznih 10 pred rimskim Kolosejem.

Igralec Vin Diesel v Rimu ni na počitnicah, ampak snema že deseti del dirkaške franšize Hitri in drzni. Nekateri prizori se bodo očitno odvijali tudi v znamenitem Koloseju. Na snemanju v Rimu je z njim tudi igralska starosta Helen Mirren, ki se je pridružila uspešni franšizi.

Andrew Garfield

Profimedia
Malo na festivalu, malo na morju - igralec Andrew Garfield v Ischii.

Spiderman Andrew Garfield je obiskal otok Ischio. Povabili so ga namreč na tamkajšnji festival in mu podelili nagrado legenda Ischie. Prišel pa je nekaj dni prej, najel luksuzno jahto in s prijateljem Vitom Schnabelom užival v morju in soncu – ter si verjetno celil ljubezenske rane, saj se je pred kratkim razšel od prijateljice Alysse Miller.

Jessica Alba

Profimedia
Jessica Alba z družino uživa v Sabaudii blizu Rima.

41-letna igralka si je z možem Cahsom Warrenom in otroci Honor (14 let), Heaven (10 let) in Hayesom (4 leta) privoščila daljši oddih v italijanskem glavnem mestu. Ogledali so si vse znamenitosti večnega mesta, si privoščili dobro italijansko hrano in sladoled, za konec pa še za par dni skočili v bližnje obmorsko mesto Sabaudia, kjer so nekaj dni z jahto preživeli na morju.

Sharon Stone

Profimedia
Sharon Stone v Portofinu najde čas tudi za duhovnost.

Legendarna igralka je preživela nekaj čudoviti sproščenih dni v Portofinu, kjer si je vzela tudi čas za obisk enega od obalnih kipov device Marije. Do njega se je pripeljala v čolnu, nato pa se je bosa povzpela po stopnicah do svetišča, malce pomolil in se nato podala na okusno večerjo v bližini.

Russell Crowe

Profimedia
Španske stopnice so navdušile Russella Crowa in njegova sinova.

Še eden od velikih igralcev v Rimu. Russell si je s prijateljico Britney Theriot in sinovoma Charlesom (19 let) in Tennysonom (16 let), ki ju ima iz zakona z Danielle Spencer, ogledoval znamenitosti Rima. Ujeli so jih med vodenim ogledom Panteona, sprehajali so se po Španskih stopnicah (vmes je igralec celo skočil v znamenito zlatarno Cartier, kaj oziroma če je tam kaj kupil, ni znano), vrgli novce v vodnjak Trevi, se sprehodili po trgu Navona … Da bi jim po razbeljenih ulicah šlo hitreje, so se po mestu prevažali kar z električnimi skuterji.

Ellen Pompeo

Profimedia
Ellen Pompeo z jahto kroži ob obali Sardinije.

Igralka iz serije Talenti v belem se z možem Chrisom Iveryjem in njunima dvema hčerkama in sinom predaja morskim užitkom na Sardiniji. Nastanjeni so na prestižni jahti, s katero jadrajo od zaliva do zaliva, vmes pa si pogosto privoščijo skok v morje, ob čemer 52-letnica kaže svojo še vedno zavidanja vredno postavo.

Eva Longoria

Profimedia
Eva Longoria s sinčkom na otoku Kapri.

Na otoku Kapri pa počitnikuje igralka Eva Longorio z možem Josejem Bastonom in njunim sinčkom Santiagom. Tja so prišli iz sicilijanske Taormine, kjer se je Eva udeležila filmskega festivala, nato pa so odleteli v Neapelj in s svojo luksuzno jahto odpluli na Kapri. Na jahti se jim je pridružilo še nekaj prijateljev, tako da je vsak dan veselo.

Adam Driver

Profimedia
Adam Driver si je z ženo ogledal Biennale v Benetkah.

Igralec Adam Driver si je z ženo Joanne Tusker privoščil umetniško obarvan, a hkrati romantičen oddih. Mudila sta se v Benetkah, kjer sta s čolnom plula po Grand Canalu in si vmes ogledala nekaj znamenitosti, nato pa sta se odpravila v Centralni paviljon in si ogledala umetnine na Biennalu.