Na prostem

Prijateljici razkrili, Špela Močnik se je poročila na soboto!

Eva Jandl
15. 6. 2022, 21.34
Deli članek:

Končno je napočil ta dan tudi za priljubljeno voditeljico Špelo Močnik, ki se je zaročila tik pred korono in zato, da bi lahko imela sproščeno poroko, čakala celi dve leti. Zdaj se je poročila s svojim Davidom, družbo so jima delali izbrani prijatelji in njuni otroci iz prejšnjih razmerij.

Instagram
Špela se je šalila, da je že tedne pred poroko vadila »belino« z belimi oblekami v studiu.

Simpatična voditeljica, ki zgodaj zjutraj klepeta in kuha, se je prejšnjo soboto poročila s svojim srčnim izbrancem Davidom. Kot nam je povedala še pred poroko, si je želela majhnega, intimnega obreda v družbi najožje družine in prijateljev, kar ji je po dveh letih zaroke zdaj vendarle uspelo. Špela je veselo novico delila kar v jutranjem programu, saj je že v sredo svoje gledalce obvestila, da se bo v soboto poročila. Vest o njeni poroki so potrdili njeni prijatelji, ki so se pohvalili na družbenih omrežjih, da se je lepa voditeljica res poročila, in pokazali fotografije njenega poročnega dne. Med svati sta bili njeni prijateljici in pevki Nuška Drašček in Alenka Godec, ki sta ji na poroki tudi zapeli, manjkal ni niti David Urankar, ki je pred dvema letoma vest o zaroki »izvlekel« iz Špele kar med televizijsko oddajo.

Na poročno potovanje

Nevesta si je obleko izbrala s pomočjo jutranje oddaje, belo-srebrno z globokim dekoltejem, a na uradne fotografije bomo morali še malo počakati. Skrivnostna mladoporočenca, ki se s fotografijami poroke sama še nista pohvalila, sta velika oboževalca morja, zato jo bosta gotovo tja mahnila tudi na poročno potovanje. Oba imata sicer iz prejšnjih razmerij otroke.

Osebni arhiv
Špela Močnik na svoj poročni dan v družbi prijateljic, pevk Alenke Godec in Nuške Drašček