Od Billie Eilish do sester Williams

Modni kiksi in zadetki v polno na podelitvi oskarjev

Nejc Simšič
30. 3. 2022, 20.55
Deli članek:

Čeprav se je po podelitvi filmskih nagrad govorilo samo o napadu Willa Smitha na komika Chrisa Rocka, so svoj delež zanimanja vseeno pritegnili tudi zvezdniki na rdeči preprogi, kjer so nekatere zvezdnice navdušile, druge pa razočarale vse modne navdušence. Poglejte, katere zvezde so najbolj izstopale.

Profimedia
Billie Eilish

Billie Eilish

Čeprav je priljubljena pevka dobila oskarja za najboljšo pesem, pa takšnih pohval ne moremo reči za njeno obleko, ki jo naredi morbidno.

Sophie Turner

Igralka, ki se je najbolj spomnimo po vlogi Sanse v Igri prestolov, je navdušila v rdeči obleki Louis Vuitton in lepo poudarila nosečnost.

Profimedia
Sophie Turner

Nicole Kidman

Avstralska zvezdnica je prava kameleonka, ki je tokrat izbrala drzno, a hkrati zelo varno sinje modro kreacijo modne hiše Armani.

Profimedia
Nicole Kidman

Venus in Serena Williams

Sestri in najuspešnejši teniški igralki v zgodovini sta si tokrat zagotovo rekli: »Dajva izstopati in pritegniti pozornost!« Venus je nosila belo kreacijo Elie Saab, ki ji je prej kot uslugo delala škodo, sestra Serena pa je blestela v prekrasni rožnati Guccijevi kreaciji.

Profimedia
Sestri Williams

Jessica Chastain

Zmagovalka v kategoriji za najboljšo igralko je nesporna zmagovalka večera v vseh pogledih ... tudi v modi. Na rdeči preprogi in podelitvi je blestela v prelepi ombre Guccijevi kreaciji, za zabavo pa se je preoblekla v Guccijevo smaragdno kreacijo. Popolna!

Profimedia
Jessica Chastain na podelitvi

Profimedia
Jessica Chastain na zabavi.

***TEMPLEJT PODOBEN KOT 22.01.2021 stran 34 35 (mislim da) - MODNA POLICIJA - prilagodite število slik***