Hrvaški pevec

Z ženo Hano Huljić pričakujeta hčerko

Nejc Simšič
3. 3. 2022, 21.38
Deli članek:

Zadnje tedne je v slovenskih, hrvaških, bosanskih in srbskih medijih v ospredju hrvaški zvezdnik Petar Grašo. Po nedavni poroki je zdaj na dan prišla informacija, da s soprogo Hano pričakuje deklico.

Instagram
Zdaj je uradno: Petar Grašo je na poročni svatbi povedal, da s Hano julija pričakujeta deklico.

Že poroka Petra Graša in njegove izbranke Hane Huljić je bila mišljena kot »skrivnost«, zdaj pa je na dan prišla res varovana skrivnost.

Po poroki v Splitu, ki se je je udeležilo tudi nekaj slovenskih znanih obrazov, med njimi Graševa priča, kuharski chef Tomaž Kavčič, je po govoricah sodeč na poročni zabavi prav ženin osebno naznanil, da s soprogo Hano pričakuje deklico.

Spomnimo, da se je o njunem naraščaju ugibalo in govorilo kar nekaj časa, a je bilo vse skupaj zavito v tančico skrivnosti. S tem sta zakonca Grašo odprla vrata številnim medijem, med drugim televizijski oddaji, kjer je ta teden gostovala novopečena gospa Grašo. V pogovorni oddaji je 31-letnica razkrila kar nekaj sočnih podrobnosti, med drugim tudi, da ima po novem dva priimka, Huljić Grašo; priznala je tudi, da ji je pozornost, ki ji jo namenjajo kot Graševi izbranki, povsem odveč in da se na to verjetno še dolgo ne bo navadila.

Osebni arhiv
Gospa Grašo ne skriva, da jo vsa pozornost javnosti na trenutke utesnjuje, saj je ves čas pod drobnogledom vseh.

»Midva s Petrom zelo ceniva svojo zasebnost, zato upam, da se bova lahko kmalu spet čim bolj mirno sprehajala po ulicah; vidim, da je zdaj to skoraj nemogoče. Upam, da bom še kdaj lahko šla iz hiše, ne da bi ljudje v roke vzeli svoje mobilne telefone, sploh ko bo na svet prišla najina hčerkica,« je dodala Hana.