Gospodinja ima dovolj

Z malo sreče lahko delate za princa

Nejc Simčič
16. 12. 2021, 15.49
Deli članek:

Britanski princ William in vojvodinja Kate sta pred dnevi doživela hladen tuš, saj sta na mizo dobila odpoved svoje glavne gospodinje, zato te dni vneto iščeta novo, ponujata pa plačilo okoli 40 tisoč evrov na leto.

Profimedia
Kraljeva družina išče novo gospodinjo.

V javnost je prišla novica, da se na britanskem dvoru med osebjem spet dogajajo spremembe. 45-letna Samantha R. Kane se je čez noč odpovedala službi glavne gospodinje, ki je za dobrih 40 tisoč evrov na leto kuhala, pospravljala in nakupovala za princa Williama, vojvodinjo Catherine in njune tri otroke. Kot je povedal vir z dvora, je gospa nepreklicno dala odpoved, saj je delo postalo prezahtevno in prenaporno. Za kraljevi par je delala zadnjih nekaj let.

Zelo zahtevna opravila

Vir z britanskega dvora je medijem zaupal, da sta princ William in vojvodinja Kate postala malce prezahtevna. »Saj je vse lepo in prav, delati za princa, a ni vse tako rožnato, kot se zdi. William in Kate sta super osebi, a zadnje čase sta močno povečala obseg dela celotnemu osebju. Samantha zaradi tega ni imela več normalnega življenja izven službenega časa, in to jo je dušilo. Vse kaže, da je pri tem odločna in da nič ne bo spremenilo njene odločitve. Ona je zelo delavna, a nove delovne razmere so še zanjo prezahtevne. Sicer pa vsi vedo, da je na izgubi kraljevi par, ne Samantha, saj boljše gospodinje ne boste našli.«

Seveda pa so se pojavile tudi zlobne govorice, da naj bi Samantha imela vrh glave treh malih princev – Georga, Charlotte in Louisa, ki naj bi bili vsak po svoje naporni, najmanj priljubljen pa naj bi bil princ George, ki je menda najbolj nadut na dvoru, medtem ko je najbolj prijazna prav mala princesa Charlotte, ki je že tako znana po tem, da je ljubljenka celega naroda.