skorajšnja gluhota

Zvezdnik navdušen, da postaja vse bolj gluh

S.R.
29. 9. 2018, 16.00
Deli članek:

»Montypythonovec« John Cleese je razkril, da počasi postaja gluh, a da ga to pravzaprav osrečuje.

Profimedia
John Cleese.

John Cleese, zvezdnik legendarne britanske komične skupine Monty Python in priljubljene serije Fawlty Towers, pravi, da postaja »vse bolj gluh« in da tega ne jemlje kot »breme.« Ravno nasprotno, zaradi svojega zdravstvenega stanja se počuti »precej odrešujoče.« »Nasmejim se, pokimam in pokažem na svoja ušesa, s tem pa se razbremenim dolžnosti, da sem pozoren na vse smeti, ki jih zmečejo vame,« dodaja.

78-letni šaljivec je že lani razkril, da ga je rezultat referenduma o brexitu prizadel do te mere, da si je zaželel selitve iz Združenega kraljestva na majhen karibski otok Nevis. Svojo domovanje s petimi spalnicami, ki se nahaja v britanskem mestu Bath, že nekaj časa prodaja za približno tri milijone evrov, zdaj pa se je odločil prodati še stanovanje v središču Londona. S soprogo Jennifer Wade se nameravata na otok Nevis preseliti to jesen.

Igralec je današnje Združeno kraljestvo nedavno označil za »skorumpirano,« britansko vlado za »eno najslabših koalicij v zgodovini,« Donalda Trumpa pa za »največjega kretena na svetu.«