Neverjetno

Je mala Charlotte res reinkarnirana Diana?

Nejc Simšič/Novice Svet24
13. 7. 2018, 07.20
Deli članek:

Ni več skrivnost, da je mala princesa Charlotte, hči Williama in Kate, več kot priljubljena. Znan spiritualni medij je pojasnil, da vsakič znova ukrade srce vseh prisotnih, ker je reinkarnacija princese Diane.

Reuters
Triletna princesa Charlotte je nova kraljica ljudskih src.

Krst malega princa Louisa še vedno odmeva po vsem svetu, a bolj kot malega princa ali čudovito obleko Kate Middleton svet opeva malo princeso Charlotte, ki je spet ukradla šov.

»Charlotte je najbolj popolna princesa vseh časov! In spet je pritegnila največ pozornosti s svojo očarljivostjo in svojim značilnim pozdravom ljudstvu, ki ji naravnost je iz roke!« je razložil znani britanski spiritualni medij, ki trdi, da je mala princesa Charlotte v resnici reinkarnirana princesa Diana, kraljica ljudskih src. »Diana je to znala in bila je res nekaj posebnega. In čisto enako energijo ima mala Charlotte, ki tudi maha točno tako, kot je Diana. Vse se izide. Naravnost fantastično!« je še vzhičeno povedal medij.

Wikipedia
Diana je bila znana po svojem prepoznavnem mahanju v pozdrav.

SVET JO OBOŽUJE

Že vse od svojega rojstva je princesa Charlotte znana kot tista članica kraljeve družine, ki vsakič znova ukrade šov.

Spomnimo, pri 16 mesecih je mala princesa prvič očarala, ko je s starši obiskala Kanado in vsa nasmejana pomahala nepopisni množici ljudi. Ko je julija lani obiskala Poljsko in Nemčijo, so malo princeso že označili za največjo profesionalko kraljevih obveznosti, saj je veselo pozdravljala vse zbrane in sprejemala šopke. Ob rojstvu princa Louisa je ukradla pozornost, ko je mahala že iz avta, nato pa se na vhodu porodnišnice obrnila in vsem navzočim namenila najbolj prisrčen pozdrav. Letos je navdušila, ko je na balkonu prenehala ploskati in posnemala kraljico Elizabeto II., ki je raje mahala kot ploskala. Tokrat na krstu svojega brata pa je le triletna princesa spet navdušila s prijaznostjo in lepimi manirami, saj se je rokovala s škofom in drugimi ter mahala ljudem, medtem ko je njen starejši brat le s kislim obrazom hodil mimo. Ja, mala Charlotte pač ve, kako se stvarem streže … točno tako, kot je znala Diana.

Profimedia
Mala princesa zna očarati.