Mlado in staro

FOTO: "Povsod je lepo, v Zagorju pa je zagotovo najlepše!"

nn
3. 1. 2018, 21.00
Deli članek:

Tridnevno brezplačno dogajanje je prazničnemu decembru in začetku novega leta dalo piko na i, saj je na prireditveni prostor v Zagorje privabilo mlado in staro iz praktično vse Slovenije. Obiskovalci so se zabavali ob spremljavi bogatega glasbenega programa in skupaj s svojimi prijatelji in najbližjimi dočakali novo leto.

Mare Vavpotič/M24
Neverjetna množica ljudi se je v Zagorju zabavala kot že dolgo ne.
Vrhunci nastopi
V treh večerih, na katerih je bil vstop prost, so nastopili Big Band Zagorje, Perpetuum Jazzile, Dean on the Mike in Anita Gošte z Aktualovo galamo, Učiteljice, Parni valjak, Ansambel Svetlin in Modrijani.

Zagorski oder je dva dni pred najdaljšo nočjo sprejel domačine, Big Band Zagorje, in že prvi večer se je začutilo, da si lahko obetamo nepozaben zaključek leta. Skromna snežna odeja in božična pesem sta prižgali decembrsko iskrico v marsikaterem očesu, sploh na vrhuncu večera, ko so na odru zapeli Perpetuum Jazzile.

AKTUALOVA GALAMA

Da se je oder še kako tresel, vedo tudi obiskovalci sobotnega dogajanja, ki ga sta ga odprla Dean on the Mike in Anita Gošte z Aktualovo galamo. Štafetno palico predzadnjega večera v letu sta predala vročim Učiteljicam, večer pa se je zaključil v znamenju legendarne glasbene skupine Parni valjak.

DOMAČA GLASBA

Slovenci še kako dobro plešemo polko in valček, zato je bil zadnji večer leta v Zagorju rezerviran tudi za domačo glasbo. Prizorišče je ogrel Ansambel Svetlin, vrhunec silvestrovanja pa je bil tokrat rezerviran za priljubljeno glasbeno skupino Modrijani. »Povsod je lepo, v Zagorju pa je najlepše,« so še tik pred novim letom vzkliknili vsi zabave željni, ki je to leto v Zagorju zagotovo ni manjkalo.