POMPOZNO

Ko se srečata Harry Styles in princ Harry

Nejc Simšič
10. 7. 2017, 16.04
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.03
Deli članek:

Prvi je princ britanskega kraljestva, drugi najstniški idol. In zdaj bo njuno srečanje tudi uradno, zaradi gorečih oboževalk bodo poostrili varnost.

Profimedia
Princ Harry ne skriva, da je bil oboževalec skupine One Direction.

Ko se srečata Harry in Harry! Tako bi lahko opisali težko pričakovano srečanje britanskega princa in člana nekdanje najstniške skupine One Direction. Oba se bosta prihodnji teden (v četrtek) uradno srečala na veliki svetovni premieri filma Dunkirk.

Princ Harry ne skriva dejstva, da je spremljal vzpon glasbenega idola Harryja Stylesa, ko je bil še član skupine One Direction, zato se njunega srečanja zelo veseli.

Britanski princ Harry bo namreč uradni častni gost premiere, pevec in igralec Harry Styles pa se bo dogodka udeležil kot igralec v filmu. Svet zdaj pričakuje srečanje dveh priljubljenih Harryjev, njuna skupna fotografija pa bo zagotovo zakrožila po vseh svetovnih medijih. In prav zato so organizatorji že napovedali, da bo varnost na premieri poostrena, saj pričakujejo trume oboževalk obeh Harryjev. 

Britanski dvor je v skrbeh, kaj bo srečanje dveh Harryjev pomenilo za oboževalce in kakšna histerija bo zajela trg Leicester Square v Londonu.

Častni pokrovitelj 

Z britanskega dvora so še sporočili, da bo princ Harry pred premiero filma, ki govori o treh vojnih veteranih, v Kensingtonski palači gostil čisto prave veterane iz resnične bitke Dunkirk, nato pa bo sprejel še vse igralce, tudi Harryja Stylesa. »Veselim se srečanja. Mislim, da je super fant, dober igralec in se bova kar hitro ujela in dobro razumela,« je pred srečanjem s svojim soimenjakom povedal princ Harry.

Reuters
Harry Styles