Koncert

FOTO: Aktual navdušil z največjim spektaklom za dan žena!

D. B.
4. 3. 2017, 08.36
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.02
Deli članek:

Koncertni dogodek Aktualov dan žena v petek zvečer je presegel vsa pričakovanja in navdušil obiskovalce v ljubljanski Dvorani Stožice.

M24
Mario Roth je med nastopom stopil do navdušenih oboževalk.

Na svoj račun, kot se za takšen koncert spodobi, so včeraj zvečer v razprodani Dvorani Stožice prišle predvsem predstavnice nežnejšega spola, s svojo glasbo pa so jih navduševali: eden najlepših glasov Dalmacije Goran Karan, dih jemajoč glas in stas Lidija Bačić, trenutno najpopularnejši slovenski narodno zabavni ansambel Modrijani, nekoč nepogrešljivi član zasedbe Čuki Marko Vozelj in Mojstri, zelo uspešen hrvaški glasbenik in skladatelj Miroslav Škoro in Grupa Vigor, skupina, ki so si jo dekleta za njihov dan žena želela v Ljubljani videti ponovno.

M24
Izvrsten gostitelj večera je bil ponovno eden in edini Klemen Bunderla.

Ene praznovale praznik, druge imele dekliščino

V Stožicah pa dekleta včeraj niso praznovala le svojega praznika. Tako si bo svojo dekliščino, ki jo je imela v okviru koncerta, zagotovo za vedno zapomila nevesta Ana, ki se bo poročila 1. aprila. Sicer pa smo med gosti včeraj lahko opazili tudi številne znane obraze, na odru pa nas je nenapovedano presenetil tudi ljubljenec ženskih src Jan Plestenjak.

M24
Mario Roth, Lidija Bačić in Miroslav Škoro so nas navduševali na odru ljubljanskih Stožic.

Izvrsten gostitelj večera je bil ponovno eden in edini Klemen Bunderla, v sovoditeljski vlogi pa se mu je tokrat pridružil Miroslav Škoro. Kako nepozabno je bilo včeraj v Stožicah, si lahko ogledate v spodnji galeriji.

M24
Dekleta so včeraj v Stožice prišle praznovat celo dekliščino. Na fotografiji skupaj z voditeljem Aktualove Galame.

M24
Na koncertu sta uživali tudi Melani Gjergjek Avdagič in Hermina Ternovšek, predstavnici podjetja Energija plus d.o.o., ki je bil glavni pokrovitelj koncerta