ŠOK ZARADI BOLEČIN

Franc zaradi prehudih bolečin zapušča posestvo!

bp
13. 9. 2016, 07.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 10.00
Deli članek:

Tekmovalec šova Kmetija: Nov začetek Franc jo je ob srečanju s kravo kar pošteno skupil. Bolečine čuti v rebrih in glavi, zato se je odločil, da bo odšel s posestva.

planet tv
V Frančevih rokah je krava Liza isti dan podivjala kar dvakrat, kjer je sledilo nekontrolirano tekanje po posestvu.

Na posestvu šova Kmetija: Nov začetek je prišlo do neljubega dogodka. Vid in Franc sta namreč dobila nalogo, da kravo Lizo spravita iz hleva. Vid je kravo privezal z vrvjo, Franc pa mu je nato predlagal, da jo zavežeta še z drugo, da jo bosta oba lahko držala. Vidu se to ni zdelo potrebno, a se je to izkazalo za napačno odločitev. Ko sta gnala kravo iz hleva, je ta podivjala in stekla skozi vrata, pri tem pa jo je močno skupil Franc, saj ga je krava stisnila ob vrata. Povedal je, da je od bolečin videl zvezde.

2 kravja napada Krava Liza je v šovu Kmetija: Nov začetek ponorela kar dvakrat v enem dnevu in poškodovala tekmovalca Franca.

Franc je za vse skupaj okrivil Vida, ki ni upošteval njegovega nasveta, Vid pa na drugi strani ni čutil nobene krivde, saj meni, da mora na posestvu vsak sam poskrbeti za svojo varnost. Franc je ob tem dobil močan udarec v rebra in glavo. Ker bolečine tudi po nekaj urah niso popustile, se je odločil, da je čas, da obišče zdravnika. Franc upa, da se bo potem lahko vseeno vrnil na posestvo in da to zanj ne pomeni konec igre za 50 tisoč evrov.

Planet TV
Franc Lešnik, tekmovalec šova: "Dobil sem močan udarec v rebra in glavo, in ker bolečine tudi po nekaj urah niso popustile, sem se odločil, da je čas, da obiščem zdravnika."

Krava divjala že drugič

A kot kaže, se stvari kljub nesreči niso umirile, zaradi česar se lahko sklepa, da se Vid in krava Liza ne razumeta ravno najbolje. V njegovih rokah je krava isti dan spet podivjala in sledilo je še eno nekontrolirano tekanje po posestvu. Vid je v svoje roke še enkrat prevzel nalogo, da kravo Lizo spravi iz hleva.

Tokrat mu je na pomoč priskočil Matic in nekaj časa je bilo celo videti, da bo vse potekalo bolj gladko kot zjutraj. Nato pa je krava spet zbezljala in Vid je kljub pomoči Matica ni mogel zaustaviti. Matic je vrv spustil in Vid je s kravo vred stekel po bregu navzdol. Kasneje je Vid povedal, da je bila izkušnja zanimiva in da je to tisto pravo kavbojsko življenje.