Igralka razkrila skrivnost svojega mladostnega videza

Vse najboljše, Tjaša Železnik: štirideseta so nova dvajseta!

Oglasno sporočilo
6. 5. 2016, 09.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Danes bo že 42. svečko na torti upihnila priljubljena Tjaša Železnik, kljub temu pa se zdi, kot da se je čas zanjo ustavil. S prvo pravo slovensko telenovelo Usodno vino, ki je z gledanostjo najbrž presegla vsa pričakovanja, se je na male zaslone vrnila tudi priljubljena igralka, ki je iz dneva v dan videti bolje!

Arhiv revije Avenija
Tjaša Železnik: »Včasih se mi zdi, kot da sem se pomlajšala za nekaj let.«

Seveda nas je zanimalo, ali se je simpatična Tjaša pridružila zvezdnicam, ki svojo mladost ohranjajo z vedno bolj priljubljenimi injekcijami botoksa, ki so postale že skoraj tako običajne kot obisk frizerja. Spremembe na njenem obrazu so namreč več kot očitne. Prve majhne gubice okrog oči in ustnic so čudežno izginile, igralkina koža pa je vidno bolj sijoča in napeta.

Prisega na naravno kozmetiko

Na delu nista bila ne skalpel in ne botoks, Tjaša pa nam je namreč brez oklevanja zaupala, da je odkrila novo lepotno rešitev, ki ji končno uresničuje obljubo po mladostniškem videzu. To je krema proti gubam Lux-Factor 4D Hyaluron, ki je začela delovati že po 14 dneh. "Vedno sem na očeh medijev, zato želim ohraniti svoj mladosten videz. Že po dveh tednih uporabe certificirane naravne kreme proti gubam Lux-Factor sem opazila razliko. Koža je bila takoj lepša in bolj gladka. Gubice so postale nekako manj opazne, kot da bi jih krema zapolnila in zgladila. Pa na splošno moram reči, da je koža bolj sijoča in sveža," je zadovoljna vedno nasmejana Tjaša.

Fantastičen napredek Tjaše Železnik po 14 dneh uporabe kreme proti gubicam.

Izginile tudi vsakodnevne nevšečnosti

Igralka nam je zaupala, da so ob uporabi nove kreme izginile tudi druge težave, s katerimi se je še nedolgo nazaj spopadala skoraj vsak dan. Prej sem imela – sploh, ko sem se zjutraj zbudila – hude težave s suho kožo, ki je bila celo malo boleča. Sedaj pa je koža mehka in navlažena. Imam občutek, da ta krema gube dejansko zgladi, hkrati pa se mi zdi, da ohranja status quo – da nimam še bolj nagubane kože. Ampak predvsem sem vesela, da povzroči to, kar sem si najbolj želela – da je koža v dobrem stanju," še dodaja simpatična igralka, ki jo lahko sedaj še uradno označimo za naravno lepotico.

Kako deluje in kako do Tjašine najljubše kreme?

V laboratoriju Pariz so znanstveniki po večletnih raziskavah združili 100% naravno hialuronsko kislino evropskega porekla in senzacionalno Lux-Factor 4D Anti-Wrinkle formulo proti gubam. S posebnimi biotskimi postopki so razbili mikrodelce molekulske mase, ki prodirajo v globlje plasti kože in na ta način delujejo od znotraj navzven. Hialuron zapolni globoke in izrazne gube ter zgladi tanke linije na obrazu. Z vključitvijo četrte dimenzije (4D) hialuronska kislina trajno zgladi kožo in ustvarja mladostnejši videz z vsakim nanosom. 4D Hyaluron krema proti gubam hkrati spodbuja naravni proces obnavljanja povrhnjice, ki kožo zaščiti pred škodljivimi zunanjimi vplivi in tako zagotavlja osupljivo hitrejše in učinkovitejše delovanje na glajenje gub, deluje s pomlajevalnim botoks efektom, kožo hidrira in zagotavlja sijoč videz ves dan.

Tjašine najljubše kreme pa ne boste našli v kateri izmed drogerij ali lekarni, saj je na prodaj izključno na spletu. Odslej pa vam je na www.lux-factor.com na voljo po promocijski ceni z več kot 50 odstotki popusta!