Zabava

FOTO: Sprevrženost v Big Brotherju

mv
12. 4. 2016, 21.02
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Novomeščanka Mirela je napovedala, da se bo za svoj 40. rojstni dan, ki ga je v hiši praznovala v soboto, prepustila strastem in šla s svojim precej mlajšim ljubimcem Markom odkrito do konca.

voyo
Za svoj rojstni dan je odvrgla rjuho in pred vso Slovenijo seksala z Markom.

pop tv
»Samostoječa« Mirela v oranžni obleki

Obljubo je dala, potem ko jo je Jadranka začela provocirati, naj se že neha kar naprej objemati in poljubljati z Markom v hiši. »Naj te že 'da dol', da bo mir,« je rekla naglas in med stanovalci se je vnela razprava, ali sta golobčka v resnici že bila intimna ali ne. Jadranka je bila prepričana, da do seksa med njima še ni prišlo, a se je oglasila Mirela in trdila nasprotno. »Do zdaj sta to počela pod rjuhami, za rojstni dan pa bosta to naredila brez?« je zanimalo Simona. Mirela mu je pritrdila. »Tako je. V soboto, ko imam rojstni dan, bo premiera,« je izjavila.

Ponosna je na to

Stanovalci so temu skandirali, le Alma ni bila preveč navdušena nad njeno razuzdanostjo. »Jaz ne bi bila tako ponosna na to, če bi se razgalila na televiziji in seksala pred vso Slovenijo,« je rekla. »Jaz pa sem ponosna na to. Ponosna sem na svojega dragega,« ji je vrnila 40-letnica. Fantje so jo vprašali, ali bodo lahko gledali in navijali, a jim je razblinila sanje, ko je rekla, da bosta za to priložnost imela sobo zase.

voyo
Strasti ne moreta zadrževati niti pod prho.

Partner in sinova so se ji odpovedali

Ljubezenska zgodba med Mirelo in Markom se je začela pred nekaj tedni, zaljubljenca pa vsak dan poskrbita za kaj novega. Glede na to, da je Mirela zunaj hiše v dolgoletnem razmerju, o katerem je že od začetka govorila kot o zlati kletki, njen partner Andrej ni najbolj navdušen nad njeno afero z 19 let mlajšim Primorcem. Menda naj bi že najel odvetnika, ki naj bi mu pomagal dobiti skrbništvo nad sinom, ki ga ima z Mirelo. Tudi njen starejši sin, ki ga ima iz prejšnjega razmerja, naj bi se mami odpovedal. Mirela bo ob vrnitvi domov ostal popolnoma sama, a zdi se, kot da se s tem sploh ne obremenjuje. Popolnoma je zaljubljena v Marka, priznala mu je že, da ga ljubi, in ga pripeljala do tega, da ji je priznal enako.

Voyo
Njuno poželenje je nemogoče spregledati.

Razgalila se je pred vso Slovenijo

Na rojstnodnevni večer je držala obljubo, in čeprav nista imela sobe zase, sta počakala, da so vsi zaspali, nato pa sta se prepustila strastem. Mirela je odvrgla rjuho in zajahala Marka. Upamo le, da njen zdaj že nekdanji partner Andrej tega posnetka ne bo videl, prav tako ne njena sinova.

voyo
Mirela se zaveda, da bo zunaj hiše ostala sama, brez družine.