Zabava

Prihajata nova stanovalca – "istospolni parček" Alen in Simon

M. V.
4. 4. 2016, 12.00
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Potem ko je v sobotni oddaji tekmovanje morala zapustiti Mariborčanka Tamara, je Big Brother v hišo vselil dva nova stanovalca, Simona in Alena, ki bosta zagotovo mešala štrene staroselcem.

Pro Plus
Simon ima šele 25 let, a je že oče dveh otrok.

Ustvarjalci oddaje so vselitev novincev obljubljali že prejšnji teden, ta vikend pa smo ju le dočakali; 25-letnega Kranjčana Simona, ki je kljub mladosti že očka dveh otrok in je ženo zaročil s pomočjo televizije, ter 26-letnega Alena Jovanovića iz Mirne, ki bo v hiši najbolj pogrešal svoje dekle, ki je nikoli in nikdar ne bi mogel prevarati. V prvem tednu bosta živela v skrivnem delu hiše, kjer se bosta spopadla s posebno nalogo. Obnašati se namreč morata, kot da sta par. Imata sedem dni časa, da se bolje spoznata in v glavni del hiše prihodnji teden vstopita prepričljiva v svojih vlogah. Po prvem šoku sta fanta nalogo sprejela z nasmehom; če jima bo preostale uspelo prepričati, da sta par, imata zagotovljeno imuniteto. In kdo sta Simon in Alen?

Pro Plus
Alen priznava, da nikoli ne bi mogel prevarati svojega dekleta.

ALEN JOVANOVIĆ
Starost: 26 let
Kraj: Mirna
Poklic: brizgalec

Alen pravi, da je čustven moški, ki se rad veliko presmeji. "Stojim za svojim mnenjem in v obraz povem, kaj si mislim," je strnil nekaj besed o sebi in dodal, da je včasih eksploziven, vendar oseba, ki zna povezati in pomiriti ljudi. Alen meni, da bo v hiši Big Brother najverjetneje najbolj pogrešal svojo punco: "Skupaj sva že 22 mesecev in še vedno nama je lepo, ko sva skupaj. Nisva naveličana drug drugega in še vedno se znava razvedriti. Njena bližina mi bo manjkala najbolj."

Njegov najljubši šport je nogomet. "Obožujem to igro, kjer ekipo sestavlja 11 igralcev, kljub drugi nacionalnosti se morajo razumeti kot eno. Boriti drug za drugega, gibati se drug za drugega, kriti hrbet, si stati ob strani, ko se tekma izgublja. Toliko magičnih trenutkov se zgodi na eni sami nogometni tekmi. Navijanje navijačev, premagati boljšega tekmeca. Boriti se do zadnje moči, za gol," poetsko strni misli o nogometu. Na vprašanje, katera njegova lastnost bi lahko motila sostanovalce, odkrito odgovori: "Petje. Stanovalce bi najbrž motilo, saj sem popolnoma brez posluha." In česa ne bi nikoli naredil? "Nikoli ne bi prevaral ljubljene osebe."

SIMON KOSTANJŠEK
Starost: 25 let
Kraj: Kranj
Poklic: samostojni podjetnik

Simon zase pravi, da je iskren, živahne narave, a včasih malce preveč zaprt vase. "Prijatelji mi dostikrat rečejo, da sem preresen za svoja leta," prizna Simon, ki je že poročen in ima dva otroka, Taia in Tio. Kot svojo najbolj zanimivo življenjsko anekdoto omeni prav zaroko, saj je ženo zaročil prek televizije. Za glavno nagrado bi si za začetek privoščil dopust: "Najprej bi peljal družino na zasluženi dopust, saj si že kar nekaj časa nismo privoščili morja. Preostalo bi pa porabil za ureditev hiške, v kateri živim, in tako bi zmanjšal kredit, ki ga nameravam vzeti zanjo." Simon se rad ukvarja s fitnesom, doma pa imajo tudi dva hišna ljubljenčka – mačka Murija in legvana Eko.

voyo
Hišo je morala zapustiti Tamara; intervju z njo lahko preberete v torkovi številki časopisa Svet24.