Zabava

Igor varal Severino s transseksualko?

mv
31. 12. 2015, 18.29
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Mesec dni po poroki Severine in Igorja Kojića njun zakon že pretresajo govorice, ki namigujejo na to, da je postavni športni menedžer svojo izbranko še nedavno varal s transseksualno srbsko pevko Natašo Maza, ki je o tem na glas spregovorila.

facebook
Severina dvomi o tem, da ji je Igor zvest.

Severina še nikoli ni tako žarela kot v zadnjem letu, ko je srce poklonila 15 let mlajšemu športnemu menedžerju Igorju, a njen grad ljubezni se je le mesec dni po poroki začel majati.

Srbski mediji namreč poročajo, da je Kojić pevko še nekaj tednov pred poroko varal s kontroverzno transseksualno pevko Natašo Maza, ki je nekaj časa o tem molčala, nato pa na spletu povedala, kaj si misli o Igorjevi nezvestobi. »Nevarnost! Kdo se zaradi koga zdaj krega in tepe? Zaradi mene? Zakaj? Mali, nisi več pomemben,« je zapisala Nataša poleg Igorjeve fotografije. Severino je vse skupaj zelo prizadelo, njen mož pa se zadnje tedne menda na vse pretege trudi, da bi jo prepričal, da so govorice o njegovi avanturi lažne.

facebook
Nataša Maza trdi, da je Igor z njo še nekaj tednov pred poroko varal Severino.

Zgovorne objave na spletu

Mladoporočenca se trudita težave v zakonu prikriti z osladnimi objavami na instagramu, ki prikazujejo idilično življenje mlade družine, a resnica je menda povsem drugačna. Severini je menda pred dnevi prekipelo, ko je Nataša na spletu objavila fotografijo Igorjevega psa in pod njo zapisala: »To je Lucky.« Zraven je dodala še znak "volimoštosevolimo", kar je zaščitni znak vseh Severininih objav. Igor je le nekaj minut zatem objavil podobno fotografijo svojega pasjega ljubljenčka in pripisal, da je psu ime Pako. Kako se bo razpletla prva težava hrvaške pevke in nekdanjega nogometaša, bo pokazal čas, a zagotovo ni prijetno že prvi mesec zakona reševati vprašanje, ali ti je partner zvest ali ne.