Zabava

Porezan Di Caprio, brezzoba Reidova in kup kokaina

D. B.
14. 12. 2015, 09.14
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.59
Deli članek:

Zabave hollywoodskih zvezdnikov so velikokrat na meji norosti, nekatere pa so se zapisale celo v zgodovino.

Alpha Press, JLP
Komaj 37-letna Tara Reid je s pretiranim ponočevanjem in popivanjem uničila svojo lepoto.

December je čas zabav, za najbolj nepozabne pa praviloma poskrbijo svetovno znani zvezdniki. Eden od hrvaških portalov je zbral tiste, ki so najbolje odmevale v medijih ali se zapisale v zgodovino. 

Igralec Leonardo Di Caprio je na eno od svojih zabav, ki so bile vedno polne lepotic in manekenk, povabil Jonaha Hilla, s katerim je igral v filmu Volk z Wallstreeta. V nekem trenutku so se lepotice pred Hillom začele slačiti, Leonardo pa si je v miru prižgal cigaro in opazoval dogajanje. Najbrž pa igralec ni tako užival na zabavi leta 2012, kjer ga je njegovo bivše dekle Aretha Wilson z razbito steklenico porezala po obrazu in zato za 2 leti pristala v zaporu. Leonardo jo je odnesel s 14 šivi.

Tudi legendarni Jack Nicholson v svojo vilo na zabave, ki trajajo po več dni, vabi lepotice, vedno pa poskrbi za veliko količino mamil. Na meji norosti pa naj bi bile zabave pevca Eltona Johna, ki mu ni mar, kaj bodo na njegove 'žurerske izpade' dejali sorodniki. Na eni izmed svojih razvratnih zabav naj bi nekoč skočil v bazen in se pri tem na ves glas drl: "Umrl bom!" Eltonova babica naj bi v tistem trenutku sklenila, da je čas, da gre domov.

V zgodovino se je zapisal tudi pijanski izpad lepotice Tare Reid. Nekoč je med plesom na eni izmed zabav padla po tleh in si zlomila zob. Ker žura ni želela zapustiti, je odkrušen zob pobrala in si ga v usta prilepila kar z lepilom.

Najbrž vam je znano tudi, da zabave brez kokaina za glasbenika Ozzyja Osbourna ne obstajajo. Ko je mamila nekoč na neki zabavi vendarle zmanjkalo, pa naj bi ga z Nikkijem Sixxom iz zasedbe Motley Crue zamenjala kar z mravljami.

Instagram
Ozzy je na neki zabavi kokain nadomestil kar z mravljami.

V svoji hiši pa si je poseben prostor za zabave in orgije omislil glasbenik David Bowie. Avtorica njegove biografije Wendy Leigh trdi, da sta bila pri njem stalna gosta 'kotaleči' Mick Jagger in glasbenica Susan Sarandon. Mize naj bi se tudi pri Bowieju šibile pod kupi kokaina, gostje pa naj bi se velikokrat zabavali goli.