Zabava

Severina svojim gostom prepoveduje selfije

ns
21. 11. 2015, 19.05
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

V Beogradu je vse pripravljeno za veliko poroko Severine Vučković in Igorja Kojića, ki sta že prispela v srbsko prestolnico, kjer bosta jutri spet zapečatila svojo usodo in si izpovedala ljubezen.

Si bosta v Beogradu še civilno obljubila večno zvestobo?

Govori se, da bo to balkanska poroka leta. Ekipa strokovnjakov se sicer pospešeno ukvarja z organizacijo in dekoracijo poročne dvorane, vendar želi imeti Severina pod kontrolo vsako malenkost. Severini in Igorju je namreč pomembna vsaka podrobnost glede civilne poroke, med drugim tudi mobilni telefoni. »Severina daje vse od sebe za poroko. Ves dan je prisotna tako v hotelu kot pri Kojiću, videti jo je po celem Beogradu,« je povedal neimenovani vir in dodal: »Vse bo naredila, samo da bo njen dan popoln in da se ga bo spominjala kot najlepšega do konca življenja.«

Vsi, ki pomagajo pri organizaciji, so morali podpisati pogodbo o zasebnosti para. O poroki ne smejo govoriti niti s svojimi domačimi. Gostom je par prepovedal delati selfije.

Sinoči je Severina preživela večer s svojimi prijateljicami, na instagramu je objavila tudi fotografijo z eno izmed prijateljic. Na fotografiji pa je pevka imela tudi značko, kjer piše Bride to be, kar pomeni Bodoča nevesta. In glede na seznam gostov, ki bodo prisotni na velikem slavju v prestižnem hotelu Crowne Plaza – teh bo menda več kot 600, bo na poroki prisotnih tudi kar nekaj Slovencev, ki so imeli to čast, da so prejeli vabilo. Po naših informacijah naj bi na poroko odšli tudi člani družine Janković in nekaj uspešnih podjetnikov, s katerimi Severina poslovno sodeluje.