Zabava

Pippa pustila zaročenca zaradi nekdanjega fanta

mv
13. 10. 2015, 13.03
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Mlajša sestra vojvodinje Catherine, Pippa Middleton, je ujeta med dvema ognjema. Čeprav je bila še pred kratkim zaročena z bankirjem Nicom, ima trenutno oči samo za svojega nekdanjega fanta Jamesa.

zimbio

Težave med 32-letno Pippo in 37-letnim Nicom Jacksonom so se začele, ko je on sprejel službo v Ženevi in jo povabil, da se preseli z njim, a tega ni želela. »Pippa je čisto preveč navezana na svoje prijatelje in družino, zato selitev zanjo ni prišla v poštev,« so povedali njeni prijatelji. Čeprav je bila vesela zanj in za njegovo poslovno priložnost, ji ni bilo všeč, da sta tako oddaljena. Zadnjič sta se v javnosti skupaj pojavila v začetku septembra, a sta bila očitno zelo hladna drug do drugega. 

zimbio

James jo je ponovno osvojil 
Po drugi strani se je Pippa vmes spet ogrela za svojega nekdanjega fanta, ravno tako bankirja Jamesa Matthewsa. Kar naprej tičita skupaj in ob njem je 32-letnica kar naprej nasmejana, neimenovani vir pa je britanskim medijem zaupal, da je Nico v Pippinih očeh že preteklost, saj se je spet zaljubila v Jamesa, ki je sicer dober prijatelj njenega brata. Pippa in James sta bila par leta 2012, vendar sta se po nekaj mesecih razšla. Dvaintridesetletnica ima drugače rada bančnike, saj so se z denarjem ukvarjali prav vsi njeni nekdanji partnerji.