Zabava

Rojstnodnevno presenečenje Damjana Murka

am
2. 10. 2015, 21.16
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Nezamenljivi Damjan Murko se pri doseganju svojih ciljev ne pusti motiti. Tokrat je slavček pripravil posebno zabavo za sinov tretji in ženin štirideseti rojstni dan.

Osebni album

Rojstnodnevno praznovanje je tokrat potekalo na idilični lokaciji turistične kmetije Goričan v Zgornji Polskavi, kjer so, kot pravi Murko, postregli z vrhunsko kulinariko. Seveda je Damjan svoja največja zaklada, kot jima pravi, presenetil še z odlično glasbo Dua Rocco s pevcem Damianom Rojem, največje presenečenje za vse pa je bil Dejan iz skupine Poskočni muzikanti, ki je malemu Tiarju zapel njegovo najljubšo pesmico Adijo, madam.

Osebni album

BO TUDI TIAR GLASBENIK?

Ko je mali Tiar slišal prve takte pesmi, je v roke takoj vzel kitaro in navdušeno spremljal Dejana. Mladi očka Damjan pa je v šali dejal, naj se kar drži kitare, da ne bo pel tako kot njegov ati. Dvojno praznovanje je bilo drugače v znamenju risanih junakov Minionov. Imeli so balone iz znane prodajalne v Mariboru, kjer imajo vse za zabavo, in kar dve torti – za malega junaka seveda torto Minion, za Majo pa nadstropno torto z rožicami in njenim najljubšim okusom iz slaščičarne v Ponikvi. »Tako rad razveselim koga z organizacijo dogodka, pa naj gre za organizacijo porok, ki jih delam s srcem, dušo in veliko mero odgovornosti, ali rojstnih dni oziroma obletnic. V mislih že pripravljam zlato poroko za mojo babico in dedka. Spet bo veselo,« je zaključil slovenski slavček.

Osebni album

Osebni album