Zabava

Jackie Kennedy je bila obsedena s seksom

mv
26. 9. 2015, 20.15
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.58
Deli članek:

Širša javnost Jackie Kennedy Onassis pozna kot elegantno, šarmantno in vedno urejeno damo, a nova knjiga o njenem življenju razkriva, da je bila Jackie veliko več kot le to.

wikipedia

Jackie naj bi bila zelo spretna pri skrivanju svoje druge plati, a avtorja knjige Jacqueline Kennedy Onassis: Življenje bolj noro od najbolj norih sanj sta se v letih raziskovanja dokopala do najbolj intimnih detajlov iz življenja nekdanje ameriške prve dame in se odločila, da jih delita z javnostjo. 

Obsedena je bila z moškim dotikom

Trdita, da je bila Kennedyjeva zasvojena z moškimi; v njeni postelji se je znašla večina filmskih zvezdnikov iz njenega obdobja, od Warrena Beattyja, Marlona Branda in Paula Newmana do Gregoryja Pecka in Franka Sinatre. Eden od njenih bližnjih prijateljev naj bi za knjigo razkril, da so njene številne afere izvirale iz želje, da bi se maščevala svojemu možu Jacku Kennedyju, ki jo je neprestano varal. Sicer pa naj bi imela pestro seksualno življenje že pred poroko z njim, največ ljubimcev naj bi si privoščila v času študija v Parizu. 

wikipedia

Knjiga spodkopava njen ugled

Mnogi dvomijo o verodostojnosti napisanega in v knjigi vidijo predvsem poskus, da bi omadeževali spomin na eno najbolj elegantnih žensk prejšnjega stoletja, a avtorja trdita, da je vse napisano res. Šla sta celo tako daleč, da trdita, da je Jackie spala tudi z bratoma svojega soproga Bobbyjem in Teddyjem. Sploh slednji naj bi ji vedno stal ob strani in bil zaljubljen vanjo vse od prvega trenutka, ko sta se spoznala.