Zabava

Kim je kraljica, premagala je Beyonce

M.V.
30. 8. 2015, 19.50
Posodobljeno: 9. 8. 2017, 09.57
Deli članek:

Instagram je socialno omrežje, ki je med zvezdami trenutno najbolj priljubljeno. Tam lahko objavljajo fotografije iz svojega vsakdanjega življenja in se tako približajo svojim oboževalcem. In če je bila do pred kratkim Beyonce tista, ki je imela največ sledilcev, jo je zdaj s prestola vrgla Kim Kardashian, kraljica selfijev.

Arhiv Svet24

Kim ima kar 44 milijonov sledilcev, kar je 70 tisoč več, kot jih ima Beyonce. Sledita jimaTaylor SwiftinSelena Gomez, ki imata 43,5 milijona in 41,8 milijonov sledilcev. Čeprav imata Kim in Beyonce skoraj enako število spletnih sledilcev, sta zelo različni uporabnici instagrama. Kim objavlja veliko več slik in sledi 94 ljudem, med katerimi je veliko zvezdnikov, Beyonce pa objavi veliko manj slik in ne sledi niti enemu prijatelju.

Instagram

Instagram pa ni rezerviran le za ženske zvezdnice, ampak ga s pridom izkoriščajo tudi zvezdniki. Prvi moški na lestvici najbolj obleganih zvezdnikov na tem socialnem omrežju je Justin Bieber, ki je zasedel sedmo mesto s 37 milijoni sledilci, sledita mu nogometaša Neymarna dvanajstem in Christiano Ronaldo na štirinajstem mestu.